Vi sparker igang årets julebord 2021!

Planene ble endret i siste sekund og hotellopphold og julemat ble bare med tanken, men vi tar grep og gjør noe med det! vi har vært og kjøpt inn ekstra god mat og har striglet hele hjemmet våres, jeg har plassert min kjære i oppvasken og har tatt ett tak her hjemme. Vi har begge vært syke så vi har ikke vasket klær på det jeg kan huske så vi har litt og ta igjen for og si det slik.

I dag kjøpte jeg en slik en! jeg har faktisk aldri smakt dette og har alltid tenkt at jeg skulle prøve, dette er en av slike ting jeg aldri har kunnet kjøpt, jeg har ikke hatt en normal livsstil og nå kjenner jeg behovet for og gjøre slike ting. Disse tingene jeg bare har drømt om å gjøre. Det høres sikkert rart og underlig ut, men disse småtingene gjør at jeg føler meg hel igjen.

Nå er leiligheten pyntet og de første gavene allerede pakket inn, jeg ser frem til denne desember og skal nyte hver eneste dag av den! det finnes så mange traumer rundt akkurat denne måneden og jeg merker at jeg fort blir skvetten og antennene mine er i beredskap, disse småtingene her hjemme gjør at jeg føler meg tryggere en noen gang.

I kveld skal vi ha vårt eget julebord her hjemme, foran tv’en i den fine leiligheten våres, i kveld er det bare oss som gjelder.

Lyst og følge oss videre? 👇

Liker du denne bloggen? 👇

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

 

6 kommentarer

Siste innlegg