Vi skal innlegges sammen, og vi tar utfordringen!

Annonselinket innlegg

Vi har bestemt oss, fått plass og har en plan over det hele.
Ruskurator har ordnet plass til oss på parbehandling i Bergen, og klinikken er en av Norges beste!
Jeg har fått beskjed om at jeg må legges inn for å vise att arb.giver kan stole på meg. Denne beskjeden fikk jeg for veldig lenge siden. Men vi har ikke fått plass før nå.
Jeg tenker att inntrykket der er litt anderledes nå, men jeg tar utfordringen. Jeg er frisk, og jeg vet jeg ikke har noen diagnose som vil si at det er noe alvorlig feil med meg 🙂 poenget mitt med innleggelse var å få rutiner, trene meg opp i rygg, klare å komme meg på jobb igjen og vise dem att dem kunne stole på meg. Jeg ville også bruke denne innleggelsen til å ta traumebehandling.
Men vet dere hva? Jeg tror jeg har gjort jobben deres ^knegg^ . Jeg har funnet kuren på Monica Vederhus Krabbestig. Jeg må være en magiker av en annen klasse. Når jeg har klart å finne utav dette, helt av meg selv. For det skal jaggu ganske mye til!
Sebben er frisk, fin og i jobb også. Og vi tenker ikke tanken på noe rus, vi lever bare på kjærlighetsguden her i huset, og kickene vi får av alle opplevelsene fremover. VI HAR PLANER, og dem skal gjennomføres . For OSS.

Jeg har ingen tro på att dette blir noe langt opphold, vi har på en måte gjort jobben, og nå skal vi inn for EU-godkjenning, for å klareres til arbeidslivet. Psykisk og fysisk er vi sterke, og jeg har slike muskler nå att jeg blir redd meg selv (medisiner).. jeg vet ikke heelt hvor godt jeg liker denne bivirkningen. Og lurer på Åssen det hadde blitt om jeg hadde trent litt. :O.

Vi har på en måte en gjennomtenkt og organisert plan som funker for oss fremover, vi har kontroll på oppussing, lappen, bilen, kontroll på familien som venter på oss og livet generelt, så nå vil bare sebben ha seg en jobb å komme ut til 🙂 og det kommer Asvo til å hjelpe til med. Økonomi er fikset, og vi kan bruke tiden på hverandre, lære hverandre mer å kjenne, finne ut mer, blogge mer, og fundere mer. Bli klokere, så vi kan være sterke også for andre som sliter rundt oss.

Nå er fokus gruppa! Att den kommer opp å gå, og att noen tar over den lille tiden jeg blir borte 😉 så kommer jeg sterkere tilbake enn noen gang, med verdens beste mann i ryggen! Han springer jo etter meg hele tiden når jeg går med mine ville planer for dagen… steoridene makes me crasy! Men han e verdens tålmodigste menneske og jeg forguder han.

Jeg har ingen negative tanker om dette oppholdet, og det sies att dette blir innen 4mnd, så vi har tiden på oss 😉

Vi går for store ting her i huset isteden for de små dippeduttene! Så i dag kjøpte vi oss billige speil på Biltema, og masse stæsj til guten vår som står nede og venta på oss! Trådhyller, store hotellputer til sengen og teppe i gang. Og enda hadde vi plass til masse mer i bilen. BILLIG, greit og enkelt.
Støtter lokal handel, men måå bare!

Vi er lykkelige, rusfrie og klar til enhver kamp så lenge vi står sammen.

I dag har vi innvistert i hjem! Og her er masse bilder til dere! C4 fra gymgrossisten





2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg