vi har det jaggu godt!

Annonseinnlegg

Herrelighet! Kompisen min har laga kake til en annen venn jeg besøker nå, så nå nyter vi virkelig livet! Legger ved bilder av verdens beste ostekake! NAMNAM! Alt smaker så mye mer nå når man ikke drikker øl, og selv Norvegiaost kan jeg sitte å stønne omtrent til når jeg spiser det. Alt er som en eksplosjon i munnen, så det gjør noe med matlysten og iveren etter å lage god mat! Når matlysten går opp blir man mer eksperimentell når man lager mat, og en får mer fantasi 🙂 herrelighet så godt dette var!
Jeg er meeeget sosial for tiden og snakker med alle jeg ser, og jeg prøver å forklare alle att jeg faktisk ikke er ruset, bare på livet :P.. jeg er utagerende og snakker masse, men sa til mamma i sta att jeg har snakket i ett siden jeg begynte på disse medisinene for 1 mnd siden, og ingen av setningene som har kommet utav munnen min har vært en løgn. Alt jeg sier kommer rett fra hjertet, og en rusmisbruker er ikke vant med dette 😛 .. alt bare renner ut, og jeg må passe på grensene til dem som er rundt meg. Jeg er snill av natur, så jeg er ikke redd for stygge kommentarer fra munnen eller noe slikt, men jeg må tilpasse meg andre mennesker, og må være bevisst på dette 🙂
Spleisen min går over all forventning, og det ser ut som ett kontonummer ikke var så veldig effektivt. Glad jeg startet denne i dag, så vi får litt inn til det vi trenger 🙂 dette er blir bra folkens!
Jeg gleder meg til å kjøre mer bil i dag, og det rasler i nøklene her jeg sitter 😛 nå har bilen min fått nye matter til bena, jeg har ryddet den for alt av søppel og har planer om å vaske den i dag. Den bilen betyr mye for meg og arbeidet mitt fremover, og den blir brukt som en rusbil på utrykning 😛 pengene jeg samler inn vil gå også til bensinen når jeg kjører folk til behandling eller avtaler også, det regner jeg med er greit. 🙂 bilen gjør virkelig ting lettere, den gjør meg mindre stresset, og nå er jeg veldig klar for å ta denne berømte lappen! Så teorien må inn, og jeg må komme meg til Eid igjen og ta teorien så fort jeg kan. Denne uka som kommer, og som ligger fremfor oss nå blir en travel uke, med sykehus både her og der, men jeg gleder meg sånn til alle de andre tingene som skal skje. Og er spent på nedturen jeg vil få når nedtrappingen starter. Men er veldig trygg på min rusfrihet, og tror ikke dette vil påvirke mine holdninger når det kommer til dette 🙂
Det er godt å ha slike fantastiske mennesker og dyr rundt seg, og jeg sitter her bare å nyter stemmene dems i bakgrunnen.

C4 fra gymgrossisten! Anbefales







1 kommentar

Siste innlegg