Vi avlyser hele turen gitt… og jeg blir innlagt i Førde

Annonselinket innlegg!

Jess da er det bestemt! Jeg blir innlagt i Førde på neste Fredag, og på Mandag skal jeg til Bergen på kontroll med rygg.
Jeg er glad jeg slipper steoridene ifra Fredag av, men er synd jeg må bli i Førde til Lørdag fordi behandlingen jeg skal ta, tar så lang tid. 6 timer med behandling! Så det blir en lang bloggedag tenker jeg 😛 … kansje det er like greit 😛 så jeg får slappet av.. Hehe..
Nå har vi tatt en pause på Eid, og har kjørt bil i hele dag på vinterføret. Men lærekjøreren min har kommandert meg til å kjøpe en slik pakke, så han fikk seg ekstra speil (dramaqueen), syns jeg kjører bra på glatta og tar hensyn… tenker att lengdekjøringen kommer til nytte!
Nå skal vi ta oss en lang pause her før det bærer til Måløy med vennen min, så får mamma være med oss innigjen til Eid med kjørelæreren min, så dagen er ennå ung, og hodet er fylt med bomull.. !
Vi har hørt på musikk og hatt latterdøren åpen hele turen jeg og gutta krutt, så dette har jaggu vært en bra tur! Alle utenom meg har vondt i ræven, haha 😉 så må nok innvistere i rosa puter til gamlekara … haha..
Turen til Loen ble avlyst, og jeg får meg nye briller om en ukes tid…. det kom frem på optikertimen att jeg ser MYE værre enn jeg trodde! Optikeren viste bilder av hva jeg har sett, og hva jeg ser med briller, og det var faktisk sjokkerende. Jeg har blitt gammel og har skjeve hornhinner. Bare å få på seg brilla og godta det 😉 men var ikke pliktig til å bruke dem under kjøring.
Det ble for dyrt med briller, og Loentur med tanke på innleggelse og alt nå. Så det var synd, men vi får ta det igjen! Vi skal kose oss i kveld uannsett <3
Stemningen har vært så bra i dag, og nå… vi er samlet og klikker så godt sammen vi 4 …

Gymgrossisten med c4 🙂 anbefales alle



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg