Vennskap som varer livet ut

Det finnes mange typer vennskap og noen kommer inni livet ditt på merkelige vis og faktisk varer, på tross av alt motgang og store kriger så slår disse vennskapene alt. Og jeg har ett slikt vennskap i livet mitt, og jeg kan ærlig innrømme at vi til tider har hatt flere nedturer enn oppturer sammen, og vi har ofte ikke tålt trynet på hverandre og har skapt store konflikter utav ingenting.

I slike vennskap ser man for seg hverandre på gamlehjemmet i hver sin stol bablende om siste nye sladder om de andre beboerene. I hver sin stol og med røyken i kjeften ser jeg for meg oss to sammen, for alltid og på tross av store hindringer som ville knust de fleste vennskap.

HVEM hadde trodd at vi faktisk ville vokse opp, ta til vett og faktisk bli voksne. Det hadde ingen trodd da vi var 13år gamle og møttes på ungdomsskolen. Jeg er så glad for at akkurat vi to fikk begynne i samme klasse, da begge ble utsatt for mobbing og fant fellesskapet i hverandre. Jeg tror ikke jeg hadde taklet det uten deg i livet mitt og du ga meg pausene når det var som værst der. 

Vi har så mange minner sammen, så mange førstegangere sammen, og når vi snakker om fortiden så dukker det alltid opp hysteriske minner jeg selv har glemt oppi det hele. Vi vokste opp sammen, og var ett team foruten i de store feidene vi klarte å lage på veien. Jeg vokste i en annen retning enn deg, jeg ble forelsket i rusen og du i ditt normale rolige liv, men du ga meg grenser, du satte krav til meg da jeg trengte det som mest, og du fant ut når du skulle kutte meg ut, eller la meg ta del i livet ditt, det er jeg glad for. 

Du skjønner, ingen andre har gjort det. Så med disse grensene så fant jeg en respekt for deg og livet ditt. Og nå når jeg har lagt denne livsstilen min på hylla, har jeg atter en gang fått lov å ta del i livet ditt, med alt det innebærer. Jeg forguder barna dine, og at dem kaller meg tante får meg til å bli på gråten bare jeg tenker på det! FOR ett ansvar og FOR en tillitsærklæring dette er. Det er noe jeg aldri vil sette på spill, og noe jeg aldri ønsker å bryte igjen. 

Når jeg tenker på fortiden våres sammen, så klarer jeg ikke å fatte og begripe at vi har kommet oss helskinnet igjennom dette livet, og fortsatt sitter igjen med ett solid vennskap som ikke har tatt skade av alle hindringene. Vi sitter som to sterke kvinner med så masse livserfaring, kjærlighet til hverandre og en gjensidig respekt, jeg føler ett ansvar for å være en god venn, siden jeg ikke alltid har vært det, og jeg ønsker aldri å bryte tilliten til deg igjen. 

Dette er en slik type vennskap jeg unner absolutt alle, det er slike type vennskap man trenger igjennom livet både når det er tungt og når det er en glede over det. Man trenger noen å dele ting med, noen å snakke med, som du vet alltid er der. Det er denne type vennskap man ikke trenger å pleie hele veien, man trenger ikke å snakke hver dag, men man vet at man alltid kan det. 

Stine er den eneste jentevennen, og den eldste vennen jeg faktisk har i livet mitt, og jeg gleder meg til fortsettelsen helt til den dagen vi sitter der på gamlehjemmet og snakker om det første kysset våres, eller første gang vi drakk sammen. Både i oppturer og nedturer er du min solide venn, som jeg alltid vil støtte i tykt og tynt! I love you!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg