Varsling av promillekontroll gjer meg eitrande forbanna!

Annonselink

Jeg har tatt opp mange ulike temaer på denne bloggen her, som engasjerer, imponerer og provoserer meg. Og her er en ting som gjør meg eitrande forbannja!
Varsling av promillekontroller har vært oppe til debatt igjennom mange omganger, og grupper på Facebook der det blir delt når politiet har kontroller av ulike slag. Hva FAEN er vitsen med dette?
Hva hadde du sagt om barnet ditt ble meid ned av en rusa person? Hva om noen samme dag hadde varslet dette mennesket på facebook, eller hva om du selv hadde delt innlegget?
Jeg blir så provosert at jeg holder på å sprekke som en lemen!
Det er heldigvis lenge mellom hver gang jeg ser slike oppfordringer, og delinger. Men når det skjer, prikker det i huden min, og det er vanskelig å kontrollere sinnet inni meg.
Det er ikke lov å kjøre i rusa tilstand, det er ikke lov å bruke medisiner som påvirker kjøringen din, fartsgrensene er der for en grunn, og om du er sliten og trøtt så skal du heller ikke sette deg bak rattet!
Vi som sjåfører har en drapsmaskin vi styrer, og vi har ett STORT ansvar som vi skal ta meget alvorlig! SKJERP DERE!
Neste gang jeg ser en slik deling klikker det for meg.

I kveld har vi besøk av mammas bestevenninne igjennom alle de år, og min nære venn også med årene <3 jeg fikk en nydelig bukett roser og sjokoladehjerter <3 jeg setter så pris på oppmerksomheten, kommentarer, tilbakemeldinger og menneskene rundt meg <3
Dere gir meg styrke til hver eneste dag og kjempe mer og for dem som sliter. Dette er en viktig kamp, og jeg er sååååå klar!!

Vi skal ut å teste bilen min igjen, og jeg er glad jeg har mange gode sjåfører rundt meg… tenker det snart blir lappen på meg så ivrig og lærevillig som jeg er! OG som dere ser av innlegget er mine holdninger til bilkjøring ganske så klare og gode. Jeg har vært med på kræsj før, og merker GODT på sjåfører som gjerne kunne tatt lappen på vanlig sykkel, eller gålappen for den del!

God kveld

Gymgrossisten med c4!



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg