Uten barna hadde jeg vært død for lenge siden

God morgen alle sammen! Håper dere har hatt en lang og deilig natt med masse søvn! hun bak alle disse ordene sliter litt med den parten, men nå er det en ny dag og det braker løst med samvær med barna mine. Jeg har 6 timer og kjøre så jeg får god tid til og tenke og reflektere både før og etter.

Jeg føler jeg hele tiden er på farten noe som viser igjen i hjemmet mitt! vi har ikke pakket ut og det er kaos rundt oss men denne gangen bryr jeg meg faktisk ikke. Det er langt viktigere for meg og oppleve alle disse tingene jeg får lov og være med på enn og ha ett plettfritt hjem med alt på stell. 

Noen ganger hjelper det bare å gi litt faen og det gjør jeg akkurat nå. For hvem bryr seg egentlig? 

Denne dagen skal jeg nyte til det fulle, jeg skal bruke disse få timene jeg får sammen med barna mine til og lære dem og kjenne, være nær dem og bare nyte og få lov og være mamma for en liten stund. Barna er det viktigste, dem er grunnen til at jeg ikke har gitt opp for lenge siden og dem er de største motivasjonene for meg når det butter imot! 

Jeg vet jeg skal være forsiktig med og legge det store ansvaret på dem, men jeg tenker det er greit og si. Uten dem hadde jeg ikke vært her i dag. 

Pandemien har preget også oss. Avstand har vært en del av samværene.

 

Nå skal jeg kaste meg i dusjen og gjøre meg klar! alt skjer i siste liten her, vimsehuet kommer frem uansett hva man prøver og planlegge. Ha en fantastisk start på denne tirsdagen alle sammen og tusen tusen takk for støtten! 

 

 

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg