Trynet mitt sprekker snart av medisinene, før og etterbilder! Mest fantastiske lørdagen noensinne!

Reklame | Gymgrossisten.no

Annonselinket innlegg

Jeg har ikke ord for hva denne helgen her har gjort for mitt indre, og jeg sitter her med en godfølelse det er vanskelig å ta innover seg! Hver eneste dag nå har blitt slik som dette, jeg får så mye glede utav hver enkelt dag og jeg får gjort så mye nyttig! Jeg fyller dagene mine med positivitet og opplæring! Jeg bruker alle muligheter til å påvirke andre mennesker med det jeg har å yte. Det er liksom ingenting som kan ødelegge for meg nå, fordi jeg har fått til det umulige. Jeg har så mange ting hver eneste dag jeg brenner for, jeg har kontroll på mitt eget liv og styrer det helt selv, uten problemer. Jeg takler problemene som dukker opp som småfly nå, før var de store atomfly som kom susende hele døgnet og sank meg helt ned. Det er overhode ingenting som kan ødelegge humøret mitt, såpass mye at jeg blir deprimert igjen, fordi jeg ikke fokuserer på dette lenger 🙂 for meg blir det viktig med mine grenser og at jeg alltid er bevisst på å sette ned foten når dem blir tråkket over! Hver bidige gang noen sier noe som ikke stemmer eller krenker meg så får dem høre det, og det regner jeg med er en menneskerettighet som de fleste andre har, men som jeg aldri har fått.
Været her i Måløy er helt fantastisk i dag og vi har kjørt i noen timer allerede og fått gjort unna masse! Vi har fylt bilen med mennesker og hørt på god musikk og snakket sammen! Jeg har hatt mine kick med tulleprat og en munn som det kommer mye rart utav, så jeg får noen øyeblikk der folk sier jeg har blitt enda værre etter jeg sluttet å drikke 🙂 jeg er rett og slett mer gal i hodet og mer utagerende nå enn noengang, og jeg har vært mye rusa. Nå er jeg klarere i hodet, og har kontrollen på det som blir sagt og gjort, og da føler jeg meg friere til å være meg selv. Det virker ikke som folk ikke liker denne siden, så jeg velger å fortsette å bare være meg selv!
Medisinene slipper taket i kroppen min, og i dag er dosen nede på 20mg! Jeg stod på 70mg, så det er en vesentlig forskjell for meg! Legen sa i går at etter 2 uker ca kom jeg til å føle meg mer normal, og utseende mitt kom tilbake til før. Nå starter jobben med vekten og alt det fysiske. Jeg gleder meg til musklene slutter å verke og søvnen kommer tilbake til normalen! Nå ser jeg værre ut enn noengang men føler meg bedre enn noensinne, så da bryr jeg meg ikke så lenge det går over 🙂 helsen min kommer først uannsett, for uten den funker jeg ikke i det jeg skal utpå nå :).
Det har aldri fristet så lite på en lørdag med solskinn enn øl, og det føles helt merkelig at jeg ikke tenker tanken lenger, selvom folk rundt meg drikker. Det er ingenting som kan trigge meg, fordi jeg har bestemt meg, og jeg har laget en pakt med meg selv, det er min bibel dette her, og den trosser jeg aldri 🙂 det er godt å ha en bibel å tro på, på ekte 🙂 og denne følger jeg hver eneste dag!
For meg er det viktig med holdningsskapende tiltak i hverdagen som kan påvirke andre i måten å være på, reagere eller leve. Det skal så lite til, og koster overhode ikke penger, men kan gjøre så store forskjeller at jeg har frysninger bare jeg tenker på det!
Folk som aldri har hørt på hva jeg har sagt, og aldri tatt meg på alvor lytter fordi dem ser dette funker for meg! Dem vet hvor hardt ute jeg har vært og hvor mye jeg har slitt, så jeg blir respektert, og det er viktig for meg.
Jeg får nå kick og føler en rus, fordi min kjære går her med en mopp og vasker gulv, jeg får en rus av redbullen jeg sitter og drikker og jeg kjenner en stor rus når jeg ser på ett menneske jeg er glad i! Dette er livet for meg, og ikke den forferdelige alkoholen jeg har puttet i kroppen i så mange år, uten mål og mening. For meg er meningen å kunne kjøre den bilen min, fylle den med mennesker jeg elsker å utrette noe som varer i mange år fremover! Jeg orker ikke jobbe for den kortvarige lykken alkoholen alltid har gitt meg. Det er en kveld med drikking og flere dager sengeliggende! Det koster masse penger jeg kan fylle bilen min med bensin for, og komme meg rundt på eventyr. Ikke orker jeg tanken på å være fyllesyk heller, det er en forferdelig følelse der man er svakere enn svakest! Man orker ingenting, og har ikke en eneste positiv tanke i hodet. Jeg blir kvalm av meg selv, og hvordan jeg oppførte meg.
Jeg ser jo helt klart at det er nå jobben starter! Jeg er ikke naiv og overhode ikke dum. Alt kan skje, og jeg er forberedt på alt! Jeg har brukt så mye tid på selvransakelsen min at jeg har forberedt meg på de utroligste senarioene. Tilogmed at dette bare er en drøm jeg snart våkner opp fra. Og er tilbake til begynnelsen igjen.
Klokka er bare halv to på dagen og jeg har fått gjort så masse kjekke ting allerede, og dagen er ennå veldig ung og vi har mange flere timer å fylle! Nå er jeg sammen med kjæresten min og mammaen min, og vi jobber som ett team. Etter mange diskusjoner har vi funnet en måte å snakke til hverandre på som funker bedre enn før. Ting faller på plass og det føles trygt og godt her jeg sitter med dem jeg elsker rundt meg.
Planene videre for dagen lager vi mens vi går veien, for vi har bilen som tar oss dit vi ønsker. Denne helgen håper jeg varer lenge, og at denne følelsen jeg har inni meg aldri forsvinner og blir borte.
Legger ved bilder fra dagen til nå 😉 en ser på ansiktet mitt at det er på tide steoridene slipper taket nå, før jeg sprekker i huden og blir værre. Gleder meg til å bli normal igjen, både her og der! Legger også ved ett bilde av hvordan jeg er som normal 😉

C4 fra gymgrossisten! Anbefales









CELLUCOR

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg