Tronvik reddet livet mitt! Beste klinikken i Norges land, for meg

Annonsert innlegg!

For 10år siden ble jeg innlagt på Tronvik på Kyrkjebø. Jeg var nedkjørt på speed alkohol og helt fortapt. Jeg hadde ingen verdier, respekt for meg selv eller andre. Hjertet mitt var knust i biter, og kroppen min var bare skinn og ben. Jeg lurer på hva folk tenkte da dem møtte meg den gangen, skamklipt og dårlige tenner. Jeg har ett bilde der jeg ser ut som Karius, fra Karius og Baktus.
Det er helt sykt å tenke tilbake til hvordan hodet mitt fungerte den gangen.. alt var så anderledes og jeg trengte denne frivillige hjelpen jeg fikk, for det var helt frivillig fra min side, og derfor tror jeg dette funket så bra for meg.
Jeg hadde 6 fantastiske mnd her inne <3 jeg sprang i Holmenkollstafetten, Esefjorden rundt og klatret på alle de vakre fjellene her. Når jeg går i korridorene her kommer alle minnene tilbake… bare rissningene i murveggene vekker gode minner..
Jeg møtte en mann her inne jeg ble forelsket i, og vi hadde ett hemmelig forhold helt til vi ble oppdaget og stakk ut sammen. Det er veldig ulovlig med slike forhold der inne 🙂 og det forstår jeg godt, for fokuset blir helt feil. Du er der for en grunn, og det er deg selv, og ikke forhold. Det blir helt feil, og ender som regel ikke bra. Som med meg 🙂
Jeg angrer den dag i dag att jeg ikke tok oppholdet mitt mer på alvor, men jeg har aldri sett meg tilbake på narkotika, det har vært uaktuelt for meg, så oppholdet har faktisk reddet livet mitt den gangen. Uten dem hadde jeg ikke vært her i dag sammen med min bestekompis og har en innleggelsessamtale <3 han tar imot hjelpen han trenger, og jeg er så stolt over den mannen her. På tross av alt han har opplevd, og all dritt han har mottat den siste tiden, er han fokusert og prøver. Jeg håper jeg kan gi han de små lysene i hverdagen fremover så ventetiden inn til Tronvik ikke blir så lenge. Jeg prøver å fikse de småtingene, strekker meg ikke for mye, for han klarer virkelig å stå for seg selv. Men av og til trenger man en venn ved siden av som kan ta en på skulderen, eller snakke for en.. det skal såååå lite til!
Jeg føler han ser litt løsning, og ikke bare alle problemene rundt, og jeg prøver å pushe han når jeg ser han trenger å skifte fokus.
Fordi jeg ikke har hans problemer over skuldrene mine, så ser jeg løsningene for han. Som han ikke kan se fordi det er så stort for han, men ikke for meg 🙂
Slik vil jeg være for alle rundt meg. Det koster meg ingenting! Og jeg får masse lærekjøring i dag <3 vinn vinn vinn vinn

Gymgrossisten med c4 til treningen!






0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg