Til dere som klager på snøen

Noe har løsnet i meg, noe har blitt bedre uten at jeg vet hva…

Jeg er dagens snapper og måtte finne på noe så bestemte meg for å måke snøen av bilen! idet jeg kjente at snøen omringet meg ute og at hele håret var dekt med snø tenkte jeg bare på hvor vakker denne tilværelsen min er! hvor langt jeg har kommet og hvor fantastisk befriende det var og være ute igjen etter en hel uke i kjelleren.

Det laver ned ute og vi har blitt lovd 25cm med snø her jeg bor, som om vi ikke hadde nok ifra før! jeg husker faktisk ikke sist vi hadde ekte snø her på vestlandet og det eneste jeg hører er klagingen ifra andre om hvor ille dette er. Jeg tenker på alle barna som har en så stor glede av denne snøen og som nå nyter livet ute isteden for inni en skjerm inne i sofaen. Barna som til vanlig sitter inne er nå ute og i sosial omgang med hverandre! slik var det da jeg var liten også og ingen barn ble sittende inne i disse vintermånedene og vi hadde det så morro! endelig er barna våres ute i den sunne luften og jeg husker ennå hvor begeistret mine var når den første snøen lavet ned.

Vi voksne får heller bare passe på oss selv så vi slipper og falle på isen og skade oss, og jeg er vell den som er mest redd for akkurat dette. Jeg har blitt fortalt at platene i ryggen min har en svakhet så dem kan faktisk knekke inni meg, men jeg tar heller ekstra hensyn og går med gode sko. Når jeg kjører bil så kjører jeg etter forholdene og holder ekstra lav fart, så skal jeg heller komme meg igjennom dette snøkaoset for når jeg tenker på gleden til alle barna så er det hele verdt det! og noen ganger hjelper det faktisk og bare gå ut i snøen og bli skikkelig kald og våt, en liten oppvåkning! 

Ha en snøfylt helg kjære lesere <3

 

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/710870607/posts/10164544614325608/?d=n

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg