Støtten på denne bloggen er helt overveldende!

Jeg våkner opp til en helt ny dag og idet jeg går inn i stuen kjenner jeg duften av renhet ❤️ og det lover til og bli en god start på en helt ny uke. Jeg prøver som alltid og riste av meg nattens mareritt men er veldig glad for at jeg har fått sovet skikkelig, det er noe med disse mandagene!

Mandager som før var dårlige dager har blitt en restart for meg, på merkelige vis så ser jeg på mandagene som en ny start med nye muligheter til og gjøre det bedre denne uka. 

I går oppdaget jeg at jeg har vært edru i 1 1/2år! jeg teller ikke dager lenger men har en app på mobilen som holder tellingen, før sjekket jeg denne hele tiden og holdt oversikt over hvor mange helger jeg hadde vært rusfri og var til enhver tid oppdatert. Det er ikke lenger så viktig for meg hvor lenge jeg har “klart meg”, det viktigste er hva jeg får utav dagene og hvor langt jeg har komt i prosessen min, dagene betyr ikke noe om man ikke er tilstede i dagene og føler seg frisk.

Jeg er så klar over hvor fort alt kan rase igjen så nå nyter jeg bare en god periode og tar til meg alt jeg kan til neste kamp!

Tusen takk for at jeg får lov og være med selv med dere og at dere lytter selv i dårlige perioder ❤️

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen der jeg poster alle nye innlegg og små overaskelser! meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg