Størst av alt er kjærligheten

Reklame | Ellos.no

Jeg sitter her med en merkelig følelse i magen, en spenning og en kjærlighet så stor <3 det virker som om kjærligheten min bare vokser for hver eneste dag, og går fra forelskelse til ekte kjærlighet, og jeg har aldri opplevd dette før.

Det er som for hver gang vi viser hverandre støtte i vanskelige tider eller noe skjer, så blir denne tilliten og respekten for hverandre større og større. 

Min kjære viste meg ekte kjærlighet den gangen da han satt ved siden av sykesengen min hele jula og nyttår, der de første dagene bare var fylte med smerteskrik og nåler. Han satt der, på tross av evig kaos av leger, medisiner og gråt. Jeg fatter ikke hvor han tok denne tålmodigheten og fatningen han viste meg ifra. Jeg tror faktisk ikke at jeg selv hadde maktet å se den jeg elsket på den måten over så lang tid, men han viste meg den gangen at han er en ekte mann, som virkelig blir når det står på som værst.

Min kjære er den første som har vist meg respekt ifra første stund, og jeg har aldri vært i tvil på hans kjærlighet til meg. Det er når jeg er svakest han viser meg veien, og vi står alltid sammen når det først gjelder. Han har vist meg at jeg kan lene meg på han når jeg behøver det, og at han aldri viker min side når det står på som værst. 

Mannen min har en fred over seg, som smitter over på alle i hans nærvær, og jeg merker hvor godt jeg har av denne roen i livet mitt. Jeg kan slappe skikkelig av med han, og jeg har etter ett år sammen ennå ikke blitt lei, på tross av coronadvalen og at vi stort sett har vært sammen døgnet rundt siden vi ble sammen.

Aldri i mitt liv har jeg gitt noen som helst min tillit, men han fikk den med en gang, og han har aldri fått meg til å angre på akkurat dette. Det å gi tilliten har både vært skummelt og helt fantastisk, og jeg ser en lys fremtid for oss med både bryllup og opplevelser vi ikke hadde fått om vi fortsatte det livet vi hadde.

Jeg er virkelig sammen med min bestevenn og partner in crime! Vi har skapt oss ett hjem sammen, med både fisker og katt, vi har en ordnet økonomi og kan gjøre ting vi aldri kunne drømme om før, vi har bilen som vil ta oss på lange spennende reiser sammen, og vi har så mange mennesker rundt oss som oppriktig heier på oss og som ønsker oss godt! Det er vanskelig å ikke smile når jeg tenker på hvor fantastisk heldige vi er som får lov å leve, virkelig leve livet våres!

Livet er så enkelt å leve når man er to, og når den ene har det vanskelig kan den andre dra en opp, og jeg har virkelig troen på forholdet våres <3 når andre snakket om ekte kjærlighet før ville jeg spy, men nå vet jeg akkurat hva dem snakket om, man bare føler det. 

Forholdet våres er bygget på de viktige tingene, og jeg føler meg så trygg på oss, og at vi kan klare alt bare vi holder sammen og husker disse tingene som gjor at vi falt for hverandre.

Når man har rusproblematikk så er oddsene imot en, det er ikke mange som klarer det, men jeg tenker vi skal slå disse oddsene, og når han får meg til å en gang tenke i de baner på giftemål, så må han da være den rette for meg! Jeg har skydd banen for slike normaliteter før, og skulle aldri i verden gifte meg, men jeg sitter her nå og kunne godt gjort det allerede i morgen <3 

Det er viktig å holde kjærligheten ved like, og i hektiske perioder i livet er det viktigere enn noengang! De småtingene man kan gjøre for hverandre, og å gjøre hverdagslige ting romantiske. Jeg er svært lite romantisk av meg, men prøver å strekke meg for å få denne kjærligheten til å blomstre for alltid <3 størst av alt er kjærligheten <3 

 

Klær fra Ellos som jeg anbefaler varmt videre til dere! Her finner jeg masse billig og pent tøy, som iallefall passer min lommebok 🙂

Adidas Shoes//Kari Traa

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg