Skuffelsen har lagt seg, og jeg er klar for en ny uke!

Annonseinnlegg

Uka ligger foran oss, og vi vet ikke hva som vil skje eller hva vi vil oppleve i denne kommende rene uken. Slik føler jeg det hver uke nå for tiden, att det er spennende å tenke att alt av kontorer er åpent, og alle prosjektene mine er under arbeid, for i helgene så er alt stengt. Jeg vet noe er på gang og jeg er positiv til alt som kommer. Jeg gleder meg til hver en uke, og det er uvant.
Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten datoboken min, for den organiserer hver eneste dag for meg, iallefall nå når jeg flyr rundt som en kanin på dop, og jeg prøver å forklare alle att jeg faktisk ikke er ruset på noe annet enn livet. Men jeg er veldig organisert, multitasker i alt jeg gjør og planlegger langt frem. Jeg prøver å få kjørt til de avtalene jeg skal isteden for å måtte ta buss eller taxi, og jeg fikk jo høre i går att det virker så jeg får tid til alt nå, fordi jeg gjør flere ting på en gang, og mamma ikke klarer å følge med på alt. Det går rett og slett for fort, og vi gjør flere ting på samme tid. 🙂 jeg er flink på delegering av arbeid, ting jeg ikke trenger å gjøre selv kan jeg delegere bort til dem som er rundt meg, også bruker jeg alle som er rundt meg til rådgivere, kontraktskrivere, advokater og psykologer 🙂 jeg prøver å gi masse tilbake til dem som hjelper meg i form av ærlighet, kjærlighet og mitt smil 🙂 denne hverdagen kunne jeg hatt hele livet mitt, jeg kunne hatt det bra hele veien, men det tok meg 32år å åpne meg, se lyset og få motivasjonen til denne livsendringen som dette er. Jeg hadde ikke motet, jeg hadde ingen rundt meg og den jobben føler jeg att jeg har gjort selv. Livet mitt har blitt fylt opp med nye vennskap, nye bekjenter, folk som snakker med meg fordi dem leser bloggen eller har sett meg i avisen, jeg bruker alle muligheter til å få ut historien min og å være ærlig med menneskene jeg møter, så får folk ta meg som jeg er.
På medisinene mine så sier jeg akkurat det jeg føler og tenker, og jeg er 100% ærlig i alt som kommer ut av munnen. Det er travelt, men jeg har mye tømming som pågår nå, masse som må ut for att jeg skal forbli frisk og rusfri. Jeg makter ikke en runde til med rus, da dør jeg heller, og det mener jeg folkens.
Jeg orker ikke att ting jeg har slitt med så lenge, og brukt så mange år på skal komme igjen og bite meg i rumpen.
Jeg har brukt 32år på å skjule meg selv, være utrygg og ikke stole på en eneste sjel, jeg har vært så usikker inni meg og hatt en så stor angst att jeg ikke har turd å åpne munnen, men nå orker jeg det ikke lenger. Jeg har opplevd så mange traumer, vold, og psykisk terror att jeg må få lov å få alt ut, så jeg kan få lov å gå videre, og forbli rusfri og en tilfreds og lykkelig dame med livet foran seg.
Jeg passer ikke inn til å sitte med alt dette aleine, med en øl i hånden, ustelt og ikke se noe lys. Jeg har for mye å se frem til, jeg har barn og en god familie, jeg har masse å kjempe for, også dem andre som sliter ilag med meg. Og den kampen må jeg bare ta. Det ligger i sjelen min å hjelpe andre, det har jeg alltid gjort, men nå har jeg så mange andre tenknikker og måter å takle de forskjellige problemene på som gjør det lettere for meg enn kansje andre å ta disse telefonene og ordne ut. Jeg føler jeg har en større makt, og det kan bli oppfattet feil, men jeg føler att jeg blir hørt på en annen måte for tiden av dem som jobber i systemet, fordi jeg har vært så lukket mot dem før. Men nå når jeg er ærlig med dem, så tar dem meg mer på alvor, og det føles veldig godt, og blir ett bra verktøy også for andre som jeg kan støtte og hjelpe litt 🙂
I går ble spleisen jeg har opprettet slettet på en side fra hjemplassen min her i vakre Måløy, og jeg ble skikkelig lei meg og sint. Men jeg blogget om det, og skrev på siden deres og ble ferdig med det. Jeg har hatt en fantastisk natt med god søvn, ,og våknet nå 5.30 uten de vonde tankene ifra i gårkveld. Bloggen min gjør att jeg kan få ut agget og frustrasjonen, så jeg får det bort fra mine skuldre. Når jeg har skrevet innlegget og fått mine meninger ut, så er jeg ferdig med det. Jeg mener fortsatt det jeg skrev i innlegget, og håper dette får den oppmerksomheten det fortjener! Men jeg har sovet godt og sitter her på mandagen og er i godt humør og med godt mot uannsett. Fordi jeg fikk tømt meg i gårkveld før jeg la meg!

Love you all!

Annonse fra ellos og elektronikk! Her med GPS! Det trenger jeg også sånn som jeg kjører



1999kr!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg