Skal vi lage barn kjære?

I dag har jeg hatt den beste dagen på veldig lenge! jeg har fått klare svar ifra legen på Haukeland og har en spikret fast plan for veien videre, jeg har vært på kino med de to beste jentene jeg vet om og har hatt thaimatorgie her i stua sammen med min bestevennine og de to jentene hennes.  jeg kunne ikke hatt det bedre! 

Det rasler litt i eggstokkene når jeg ser babyer eller har barn rundt meg og i noen øyeblikk kunne jeg ønske vi hadde en liten selv, helt til disse barna skriker så går babysjuka plutselig og momentant over og realiteten henter meg innigjen. Jeg er overhode ikke klar for barn selv, men koser meg veldig som tante og å låne disse barna noen timer. Det koseligste i dag var da begge jentene la hodet sitt inntil meg når vi var på kino og sa at nå var jeg en del av familien deres, og hver gang dem sier at jeg er den beste tanta i verden smelter hele meg og jeg blir fylt med en kjærlighet det er vanskelig å gjenfortelle her på bloggen. Jeg er så ufattelig heldig som får være rusfri og få oppleve alle disse fordelene ved å leve ett normalt og balansert liv, jeg kjenner bare at hele jeg er tilbake og jeg bare nyter dagene mine med alle disse tingene som gjør meg lykkelig, det er vanskelig å være nedfor med så mange mennesker i livet mitt, jeg er virkelig heldig! 

I dag har jeg ikke tenkt på bloggen en eneste gang, og har ikke sjekket telefonen min for meldinger eller varsler, jeg har vært i nuet og satt barna først og jeg kjenner hvor godt dette var. Bloggen og alle sosiale medier har ikke hatt noen rolle i dag fordi jeg har hatt det så bra med meg selv og alle rundt meg, og det er det som faktisk betyr noe. Det er ikke vanskelig og holde seg rusfri når livet mitt er så rikt som det har blitt, og jeg satser bare på at fremtiden blir likeså. Etter samtalen med legen så forsvant mange av disse bekymringene mine, nå vet jeg at snart er smertene over og dette ubehaget vil bli bedre, en dag vil jeg kansje ha muligheten til å nå disse fjelltoppene jeg drømmer om, og en dag vil kansje ikke ryggen hemme meg i den grad den gjør i dag, jeg ser lysere på fremtiden en før, og det føles veldig godt. 

Etterhvert som disse bekymringene mine forsvinner så føles det ut som knuter som er i kroppen som jeg ikke visste om før bare løsner og jeg føler meg friere og lettere, mange ting som ligger i bakgrunnen og drar meg ned bare forsvinner og blir enklere og håndtere og jeg får enda større troen på at dette er livet jeg ønsker å leve. Jeg har vært i dritten og nå får jeg endelig kjenne på hvor godt det er å være stabil og trygg.. det blir falt noen tårer her i heimen av ren lykke om dagen. 

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/710870607/posts/10164544614325608/?d=n

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg