Selvmord – når man ikke ser annen utvei

Hello venner og velkommen uke 7!❤️

 

Vi er i midten av februar og at tiden går så vanvittig fort skremmer meg skikkelig!😳

 

Jeg trodde at tiden gikk fort når jeg rusa bort hver eneste dag men så ble jeg edru og plutselig fikk jeg så mange ting inni livet som gjør at ukene bare flyr avgårde uten at man klarer helt og oppdage det, tid er luksusvare!😁

 

I dag skal jeg sitte på skolebenken i to timer og dagens pensum er selvmord, jeg har selv mistet venner  i dette og jeg vet av erfaring at det fører til sår som aldri gror. Når noen velger å forlate oss klarer man ikke å sørge på samme måte som når noen forlater jorda på naturlig vis.❤️

 

Det jeg har reagert på når slike ting som ikke skal skje, skjer

Er nemlig dette at alle tier, ingen skal snakke om det og det virker som om man er redd for og skape en reaksjon som gjør at flere velger denne utveien.💔

 

For meg er det helt unaturlig og ikke snakke om det, jo mer vi snakker om det jo bedre er det. Det er en del av livet, en del av disse tingene vi skal vite og ta med oss i møte med andre mennesker der vi ser bare 10% av mennesket vi har foran oss.

 

Vi vet så lite om andre mennesker og det er viktig at vi er bevisste dette når vi snakker til andre, når vi sender ett smil til ett menneske vi egentlig ikke kjenner, når vi hilser på sidemann i køen på Rema 1000 eller gir ett kompliment til en kollega som har pynta seg.

 

Vi skal vite at vi ser bare 10% av det dette mennesket har opplevd, vi får bare ett lite innblikk i ett annet menneskets liv.

 

Derfor skal vi veie ordene våres og tenke på alle mennesker som medmennesker.❤️

 

Vi sammen kan faktisk få selvmordsstatestikken ned, bare ved å vise omtanke og vise at vi bryr oss.

 

Noen ganger skal man faktisk legge seg oppi andres saker…

 

I Norge skal man passe på seg selv og klare alt på egenhånd, man skal helst holde ting innenfor husets fire vegger og man blir fornærmet om noen blander seg inni våres saker. Man skal ha alt på stell og fungere på topp hele tiden, man skal mestre og ha massevis av dyre saker men dette skaper en enorm ensomhet der hver og en av oss sitter og tror at alle andre har det bedre enn oss.

 

Min drøm er å få ett varmere samfunn, ett samfunn som hjelper dem som faller utenfor og ett samfunn som åpner øynene sine for sine egne.

 

Det føles rart å si at jeg gleder meg til dagens forelesning, men jeg tror at mer kunnskap også om disse temaene som er vanskelige er nøkkelen til å gjøre endringer.

Ha en fin mandag og start på uka venner, takk for at dere lytter ❤️

 

 

 

 

👇Liker du denne bloggen?

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg