Ryggen min gir meg angst, og i natt kjente jeg platene inni den :(

Annonseinnlegg

Kjæresten min, forloveden min og min kommende mann skulle finne mobilen min i går før vi sovnet, og kom borti oppe på ryggen min med naglen sin. Jeg vrengte meg omtrent i salto i sengen, kjente alt av plater og skruer, og ble liggende i fosterstilling i sengen på gråten. DEN smerten skøv og presset seg over kroppen min. Det er det værste jeg har kjent…. hele kroppen var i full beredskap, angsten tok meg, og den sitter inni meg ennå. Jeg får FULLSTENDIG panikk om noen rører ryggen min, og jeg håper virkelig dette går over!
Det er jo ikke vondt lenger, det er bare att berøring gjør att kroppen går rett i akuttberedskap, i angrep og jeg har ikke kontroll over mine egne reflekser eller muskler. Det var skikkelig vondt og en ekkel opplevelse.
I kveld skal vi på spa og bading på Nordfjord Hotell, og jeg tror ikke noen skal røre den ryggen min.. .. den er ikke klar for noe mer traumatiske opplevelser for denne uka her, nå skal jeg bare nyte, tømme bilen min for varer, være forelsket i mannen min, og kose meg med masse gode venner som vil meg godt! Tanten min kommer snart og skal være med som sidemann, lærekjører og mentor. Hun er klok og jeg får tømt meg til henne, noe jeg ikke har gjort før. Det er godt å bli kjent på ny med slekt og andre.
Jeg måtte sette noen på plass i går, stå opp for meg selv og mine grenser. Jeg fikk høre att personen hadde vært på jobb, var sliten og jeg forventet for mye, selvom det var småbagateller og jeg selv kjørte på fra 8-00 i gårkveld, fikset alt og hadde stort prestasjonspress på meg hele dagen, valgte personen og la dette gå utover meg. Jeg må få lov å si ifra når min egen grense er nådd nå, jeg har aldri stått opp for meg selv, så når noen tråkker på mine grenser nå så tar jeg ting med en gang, sier ifra på en konstruktiv og bestemt måte. Jeg trenger ikke flere konflikter, misforståelser eller krangler som ikke betyr noe, vi blir ferdige med en gang. Og går videre.
Jeg orker ikke ta over for andres feil, eller ta deres byrder, jeg har nok med å bli kvitt mine egne.
Jeg vil bruke dagen før vi drar på tur til å nyte det jeg har klart å skape meg, og bygge videre på alle de fantastiske forholdene jeg har i livet mitt. Men først må jeg dusje 😛 for det var planen i hele går, men endte med deo og skifting av klær :P.
Jeg er på YouTube også nå, og sprer videoer, naken, ærlig og sårbar. Jeg vil ikke gjemme meg lenger. Jeg ser ikke ut, men jeg er meg. Mine verdier er viktigere enn ansiktet jeg ikke er fornøgd med. Det jeg sier er viktigere enn tennene jeg bruker til å få ut ordene. Jeg orker ikke bry meg om den store rumpen eller magen som henger i veien og gjør det tyngre å gå, så lenge jeg er rusfri ærlig og åpen med alle jeg møter, så får jeg tåle den ekstra vekten som gjør treningen av ryggen mer effektiv.
Jeg elsker dere, spre meg, spre bloggen min, få det ut.. ring meg, jeg har alltid kaffien klar! Bruk meg for alt det er verdt akkurat nå, for jeg har så mye å gi dere. Jeg er deres bestevenn akkurat nå, fordi jeg ikke dømmer noen, fordi jeg har vært der du er, jeg forstår deg, jeg ser ting klarere fordi jeg ikke er frustrert som det du er, jeg har ikke dine problem nå så jeg ser løsningene. Og ønsker å hjelpe deg der ute.

Kjærlighet til alle <3

c4 fra gymgrossisten ! Anbefales



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg