Russug nachos og vennskap for livet

Reklame | Ellos

Jeg er åpen og ærlig i gode tider og deler vilt og uhemmet om hvor lykkelig jeg er uten denne rusen min, og skryter av alt jeg klarer å prestere og er stolt over meg selv. Jeg deler når jeg kjenner jeg har fått nok av ting og jeg er ikke redd for å si ifra, og da tenker jeg at på slike dager som dette er det greit og også dele med dere, for det er ikke bare gode dager dette her, og det ville være falskt av meg og servert dere ett innlegg om hvor enkelt og greit dette her går.

I dag har jeg russug, ett skikkelig ett! Det er en kombinasjon mellom været og menneskene jeg har møtt i dag, og jeg begynner å romantisere denne alkoholen og hvor morro og avslappende det hadde vært. Jeg har kommet på ett punkt der jeg vet konsekvensene, jeg vet at det ikke hadde vært så jævli morro, ikke over tid iallefall og jeg er erfaren nok til å vite at dette suget faktisk går over like fort som det kom, men jeg syns det er viktig å belyse også dette! At jeg også kjenner dette suget i noen sammenhenger, og at det ikke alltid er like lett å ha kuttet ut min beste venn i alkoholen. Den har fulgt meg i alle perioder i livet mitt på ulike måter, og jeg har håndtert tingene igjennom rusen. Nå når jeg har kuttet denne helt ut, må jeg finne andre måter å håndtere disse helt normale følelsene jeg går med!

Akkurat i dag håndterer jeg dette russuget ved å lage nachos sammen med en av våres nærmeste venner og Hotel Sæsar på tv 🙂 jeg takler dette suget inni kroppen min ved å ta denne pillen som eliminerer dette alternativet! Jeg har kommet over det stadiet der jeg tror jeg er superwomen og kan klare alt, og tenker det lenger ikke på som ett nederlag å ta denne pillen når jeg er som svakest. Jeg er bare ett menneske, og vi mennesker trenger noen hjelpemidler av og til for å komme oss innpå den rette veien, og det er godt å ha dette støttehjulet når jeg trenger det. Dette er andre gangen siden jeg sluttet å drikke at jeg tar en slik pille, og det skal ikke være en skam.

Jeg satser på at dagen videre blir enklere og kjekkere! Sammen med disse gutta mine, for jeg har så mange andre ting jeg ønsker å gjøre enn å drikke meg full, og det er godt å vite at jeg nå har blitt så sterk i meg selv, at det har blitt ett valg for meg. Jeg lar meg ikke styre av ett sug etter ett middel jeg vet hvor skadelig det er for meg, og ønsker ikke å bli styrt av rusmidler lenger. Det er godt å være fri og levende og faktisk har livsgnist til å kjempe videre for de tingene jeg tror på.

Vila//Vila//Vila//Vila//Vila//Vila

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg