Rusetterverngruppen trenger støtte til oppstart og her er kontonummer!

Annonseinnlegg

Nå hadde jeg skrevet ett langt godt innlegg her og klarte å slette det, og miste det for alltid. Juhu!! Livet går videre, og jeg starter på nytt som alltid.
Jeg har åpnet en konto i rusgruppa sitt navn, vi trenger leigepenger til Røde Kors huset annenhver Onsdag 500kr. Vi trenger mat å servere, og vi trenger bøker og utstyr. Pengene vil også gå til oppdrag som kjøring til rusklinikker for samtaler og innleggelse. Og andre ting som rusettervern bruker å hjelpe til med. Dette er ikke penger som blir brukt til unyttige ting eller kjapp lykke, disse blir brukt til småting som vi trenger for å lyse opp hverdagen, og gi håp. Dem blir brukt til motivasjon, som att jeg kjører folk til de fantastiske plassene våres for gåturer, eller lager pasta salat og kjører rundt med til brukere. Jeg kommer til å gi alt for denne kampen her, dette er min motivasjon! Men jeg trenger litt støtte!

Kontonummer: 37054183160.

Gruppa mi på facebook : tilbaketilhverdagen

Der legger jeg ut alle innleggene mine som blir publisert her på bloggen. Jeg har fått beskjed om å ikke poste ting på du vet du er fra Måløy, og respekterer dette. Men jeg tenker dette innlegget er veldig greit å dele på denne siden 🙂

Ha en fantastisk mandag videre folkens!

C4 fra gymgrossisten! Effektivt før trening! Anbefales

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg