Resultatet av oppussingen i gang! Stolt!

Reklame | Ellos.no

Trappen her i huset har siden Desember vært ett hatobjekt for meg og jeg går med en ekkel følelse inni meg hver eneste gang jeg går i denne. Det blir travelt i lengden siden jeg må bruke den hver eneste dag, og jeg orker ikke gå rundt å hate en død ting lenger, så jeg prøver å gjøre det beste utav det, som med alt annet i livet ellers 🙂 jeg syns den har blitt mye bedre enn før, og jeg er veldig fornøgd med egen prestasjon med brudd i ryggen og vondter. Ting tar litt lengre tid enn før, men det er bare å tilpasse seg, så kommer jeg i mål til slutt <3 dette prosjektet var ikke kun for å ikke hate denne trappen lenger, men også for å se hva jeg klarer å gjøre nå. Det var en utfordring jeg laget til meg selv, for å teste meg, og det funket som bare rakkeren! Jeg har mer tro på meg selv og hva jeg kan yte når jeg ser resultatene av det jeg gjør, og det var perfekt og få en slik boost nå, når jeg er litt nedfor og trist over alt jeg ikke kan gjøre lenger :). Jeg prøver å gjøre hverdagene bedre for meg selv, så jeg ikke graver meg selv nedi alt det negative, og jeg ble så lei av å bare ligge her og være lei! jeg er glad jeg klarte å sparke meg selv i baken og komme igang, for dette ga masse mersmak! Jeg har mange prosjekter å ta tak i, så dette er bare begynnelsen, og når jeg klarer dette kan jeg klare mye fremover.

Det er vanskelig for meg denne dvalen her, og det blir ikke gjort mye her av meg, da jeg bare dovner bort på sofaen hele tiden, og jeg prøver å riste meg selv i nakken og komme meg oppover. Jeg er flinkere i andres hus til å få tiltakslysten enn her hjemme med meg selv, og det er veldig merkelig. Det er vanskelig å ikke bare kunne gå på besøk til dem jeg er så glad i, og ikke har vi lov å klemme hverandre heller. Jeg savner så sårt å gå i gata og det er masse mennesker rundt meg, og jeg savner hverdagen slik den var før, men jeg vet vi bare må smøre oss med enda mer tolmodighet. Jeg gleder meg sånn til det er tilbake til normalen, både i samfunnet ellers og med tanke på gruppa og aktiviteter fremover. Jeg ønsker å ta lappen så kjapt som jeg kan, for nå tenker jeg att jeg har fått nok av lærekjøring, og lappen har blitt utsatt ganske så lenge på grunn av denne pandemien som har herjet. Man får mer energi av å gjøre mye, og jeg trenger virkelig en dose energi akkurat nå!

Her er trappen før jeg startet 😀

Og her er etter litt maling!

Jeg har ennå litt igjen og skal male også gelenderet så alt blir samme farge 🙂 jeg er strålende fornøgd med egeninnsatsen min! Da det kostet mye og det ble mange bevegelser kroppen min overhode ikke satte pris på, men jeg er snart ferdig så alt er bare verdt det!

Jeg gleder meg til flere prosjekter, og i ett gammelt hus finnes det tusenvis av ting vi kan endre billig bare med maling. Førsteinntrykket er iallefall helt anderledes her i leiligheten våres, og vi får det som vi ønsker for hver lille ting vi gjør.

Ha en fantastisk helg <3 det skal jeg ha!

adidas Originals//adidas Originals//adidas Originals//adidas Originals//adidas Originals

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg