Radio-TV service sponser meg med dabadapter til den nye brukte raveren min <3

Annonseinnlegg

Måløy e byen å bu!
Lisje meg, va frekk nok til å spørre Jon Åge Oppdal om en god pris på DAB-radio og han klok og kjekk som han e kunne fortelle meg att en DAB-radio ikkje ville gått å fått inn der 🙂 meeeen en adapter som gjer samme nytten! Smart fyr, smart!
Eg frekkare enn luuuuusa bruka bloggen for ALT den e verdt. . 10000 ganga for dag nevne eg den både i hjerne og kjeft. Spurte etter en god pris, og Steikje! Han og Radio-TV Service som ligger i gamle gangsøbygget, sponser både den OG montering, til meg som by the way e født og oppvokst kritblonde i håret, med ville krølla! Eg bare e heilt overvelda! Navaren Monica Krabben får noke gratis og med stil, og nyttig. Av verdens flinkaste bedrift her i Måløygata!
Eg støtta lokal handel for alt det er verdt, og handler det meste her i den hyggelige gata vår.
Kjekt å møte på alle folka og, iallefall no når bloggen e stor og mektig. So då må eg bare skryte av flinke folk!
Anbefaler å ta turen innom dei, men håper dokke då diskuterer denne bloggen også 😉
TUSEN TAKK!
Eg legge ved heimesida til dissa eminente folka, for gavmildheten og den hyggelige samtalen på Facebook med Jon Åge! Klokka 20 på kvelden når han egentlig har fri.

https://www.elkupp.com


Eg har tatt meg heeeilt ut denne veka og, og eg e allerede sleten og kjenner eg må ta det meir med ro, og det har eg god tid til no når teorien står på agenda. No blir bare lærekjøring og teori PRI i heimen. Og min kjære som er på jobb om dagene må få meir oppmerksomhet. Eg må skjerpe meg ned med dissa steoridekickene jeg utøver hele dagene, og roe meg ned så folk ikkje blir nervevrake og skyte vettet, av meg.
Klokken er 04.53 og eg har sterke smerter i beina mine. Eg har fått beskjed for lenge siden att dem trodde det kansje kunne være gikt eg har siden leddene ikke er med meg, men denne gangen trur eg att det har med lærekjøringen i går å gjøre! Eg lærekjørte i 8 timer i går, og tok den heeelt ut. Så nå dunker det godt under bordet her på kjøkkenet, og eg trur eg må ty til Paracet!
Eg sluttet med smertestillende så fort eg kunne etter ryggen, og har ikke rørt noe før nå, eg er liksom avhengig av alt eg kommer over, så noe tabletter blir ikke aktuelt for meg! Men i dag tar eg meg en for smertene som pumpa på. Dette er nok en god blanding av stølhet av kjøringen og helsen min som fortsatt ikke er der den skal, men det er jo så morro att jeg ikke klarer å dy meg, så får jeg heller bite i meg dette i dag, for det går snart over. Som alltid.

I går var jeg og min tante i Selje! Vakre vakre Selje <3 hun er en god kjørelærer som pirker på ting jeg trenger å bli bedre på. Men jeg lærer fort, og jeg prøver å ta til meg alt som blir sagt på tross av att hun ikke tror jeg lytter 😉 jeg er redd for speilet mitt, og på smale veier til Selje liker jeg ikke å legge meg helt ut til støypekantene så lenge jeg ser hva som kommer, men jeg skal bli bedre for deg og for alle andre 🙂 jeg føler jeg ikke lar meg selv gjøre feil som kan bli farlige når jeg kjører, jeg prøver å se fremover, lære småtingene, og planlegge godt når jeg kjører i gata her. For hver gang føler jeg att jeg mestrer bedre uten å heve noe fart og tro jeg selv er mesteren på veiene. Synes det er så viktig med gode holdninger bak rattet, og det tror jeg kommer til å sitte også etter att lappen er i boks. Jeg er livredd bilkjøring etter mange kræsjer av ulike alvorlighetsgrader, så jeg tar det veldig seriøst. Jeg er stolt over att min mor føler seg trygg i bilen min, for hun er hysterisk! Og hun har bare reagert 1 gang, og da hadde hun ingen grunn til det. Hehe.

Tenker det er greit att jeg hadde 8 timer med kjørelærer for 2 uker siden, da lærte jeg det grunnleggende på kort tid, jeg begynte å lese masse teori etter timene, og må bli bedre på å lese alle skilt og huske dem mens jeg kjører. Jeg kan dem, men om noen spør meg, så klarer jeg ikke svare på hvilket skilt vi kjørte forbi. Jeg tror det er hjernen min som jobber for kjapt og kjeften min som åpner seg for fort og svarer. Dette er en felle da jeg skal til sensor, jeg må tenke før jeg svarer han så jeg ikke kommer med att ett fareskilt er ett opplysningsskilt som jeg har sagt 1000 ganger nå til min tante. Det er rett og slett en feilkobling, både i hjerne og munn. Jeg håper alle vet att jeg vet forskjellen! Ellers hadde jeg ikke satt meg i bilen.

Eneste jeg har på agendaen i dag er att jeg skal ut med min kjære ruskonsulent Judit! Og jeg gleder meg til å vise henne gliset mitt! Hun skal flytte ifra meg til Valdres for å støtte folk der, og jeg mister en stor bauta! Jeg mister henne overhode ikke, hun sitter med mobilen i hånden 24/7, men sånn fysisk. Hun er den eneste jeg har åpnet meg til her i kommunen de siste årene så det blir tungt å ikke ha henne her stand by som alltid om jeg kommer over en kneik på veien. MEN jeg føler meg også trygg nå, og det vil jeg du skal vite Judit. Jeg tenker att jeg ikke trenger deg på samme måte som før, og det er selvsagt ikke noe NEG mot deg. Jeg føler jeg har kontrollen denne gangen, og jeg har gjort alt selv. Du har alltid støttet meg, ikke som ruskurator, men som motivator en venn og en fantastisk person. Jeg har fått tømme meg til deg, du har lyttet på frustrasjon, og du har alltid tatt meg på alvor. Min angst har du aldri bagatellisert, du har aldri sagt att jeg bare kan skjerpe meg, du har oppmuntret når du har sett snev til fremgang, og aldri mistet troen på meg som person. Jeg takker deg for samarbeidet om prosjekt Monica Krabben. Jeg tror jeg er fikset 😛 jeg tror att når du kommer hjem igjen, for det skal du! Så er jeg fortsatt rusfri, åpen og ærlig, har stell på sakene mine her, har lappen og ett hus jeg viser deg stolt frem, jeg er kansje gift meg verdens hærligste, og er den samme som jeg er den dag i dag. Det gleder jeg meg til! Jeg elsker deg, trenger deg, og du har gitt meg masse ingen andre kunne gitt meg. Jeg kommer til å savne deg masse, men vi er ett team.
Nå er det bare siste forberedelser mentalt og praktisk så er jeg klar for å gi slipp på denne grepa dama! I dag skal vi kjøre bil! Og jeg skal ta med meg noe mat, så lunsjen tar vi på en bildevennlig plass <3

Jeg skal også lærekjøre med lærer i 2 timer i dag også, så jeg har nok å se frem til i dag <3 siste finish før jeg sitter med lappen i hånden, og det blir en merkverdig følelse for ei jente som ikke har følt hun lykkes med noe hun har tatt i. Men jeg er manisk på alt jeg gjør og går inn for. Så det er rart jeg har havnet utpå og i dem situasjonene jeg har plassert meg selv i. For hode har jeg, og har alltid hatt. Min tante sier jeg må slutte å kalle meg selv dum, men jeg har vært mye dum. Jeg sier ikke det har noe med iq og gjøre, men jeg har ikke hatt grenser for meg selv, jeg har tenkt konsekvenser men ikke hatt evnene til å gjøre noe med det. Jeg har ikke hatt noe som motiverte meg, jeg har bare sett på meg selv som mislykket.

Nå sier jeg til meg selv hver eneste dag at jeg er smart, god nok og flink i det jeg utretter.
Så skal det dryppe litt på dem rundt meg også, og jeg skal være der 100% i møtet med andre mennesker. Jeg kommer ikke til å gå tom for ting å dele, jeg har ett helt liv bak meg. Og masse ting som skjer hver eneste dag. Jeg må bare huske meg og min egen prosess oppi det hele! Jeg er ikke frisk nok til å ta på meg alt, men jeg velger ut det jeg brenner for og har troen på. Og på disse tingene blir jeg mektig engasjert, på grensen til splitter pine gærn. Jeg kan nesten virke forbannet, men jeg håper det kommer ut ting som er gjennomtenkte og som folk finner interessant. Jeg gleder meg til denne fremtiden, og det føles godt-


Annonse fra gymgrossisten med c4 som jeg anbefaler dere 😉





C4 / C4

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg