“Par som dere klarer seg aldri” – mennesker med like livsutfordringer

Sååååååå mange ganger har jeg tenkt samme tanken selv, jeg har faktisk ment mesteparten av mitt voksne liv at mennesker som møtes i rusen ikke vil klare seg i lengden, og at den ene vil dra ned den andre. Jeg har alltid ment at ingen klarer og slutte sammen, og har blitt forbløffet over hvor trangsynt jeg selv har vært, nå lever jeg i ett forhold med en med de samme utfordringene som jeg har og har aldri hatt det bedre.

Jeg har også møtt massevis av par som lever lykkelige og som faktisk har funnet motivasjon i hverandre til og klare seg, man drar hverandre opp og ser hverandre på en helt annen måte. Faktisk så tror jeg ikke at jeg kunne bodd sammen med en som ikke hadde disse utfordringene, jeg trenger noen som faktisk kan forstå hva jeg går igjennom, og jeg i likeså. En som er like gærn.

Det er ingen hemmelighet at vi fant hverandre i rusen, og vi måtte ha flere forsøk før vi faktisk klarte og stoppe sammen, men jeg tror at så lenge man har respekt for hverandre og tar hensyn så klarer man alt sammen. For første gang i hele mitt liv tar jeg meg selv i og være i ett sunt og godt forhold med en grunnmur som er bygd på de riktige verdiene. Det finnes ingen vold i kjærlighet, det har jeg funnet ut nå.

I kveld har vi vært ute på “terapitur” igjen og vi har møtt både kuer og to otere, her på Vestlandet koser vi oss! 

Ha en deilig natt kjære lesere og tusen takk for at dere lytter på meg og ser meg.

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

4 kommentarer
  1. Like”barn” leker best, det å kunne “se” og forstå hvordan den andre har det er vesentlig for at et forhold skal bestå. Lykke til❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg