Pappa har en ynskyldning for alt

Annonsert innlegg

Meeen jeg fikk en beklagelse,og han satte stor pris på blogginnlegget jeg skrev til han grytidlig i dag tidlig 🙂 jeg er glad han tok det på den måten da jeg lusket meg ned og han satt klar i stuen. Han kunne blitt sint på meg, og vi kunne startet en krangel, men langt derfra.
Jeg har blitt bedre på kommunikasjon og å føle meg frem hva jeg skal gjøre, jeg har bloggen min som en portal å få ut mine tanker, og blir møtt med mer respekt, også fra pappa som jeg aldri har åpnet meg for, fordi jeg har vært redd for å såre han, eller legge mine byrder over på han. Det er slutt nå, han får mine tanker igjennom dette, så tar vi konflikten med en gang, istede for å dra den ut og krangle i ukesvis om ting som ikke betyr noe. Han drakk i går, fordi han vant 12 rette i tipping, for første gang i år.. det sier litt om hvor mye han tipper denne mannen her! Flink er han også! . Men det er fortsatt ingen ynskyldning. Han sier han plages med magen, og dermed drakk han i går, som er enda en dummere ynskyldning, da alkohol aldri ville gjøre det noe bedre for den rebelske magen hans. Så jeg tror han får finne seg andre metoder og fikse den på 😉 og jeg har skapene fulle etter mitt ryggbrudd, og mageproblem som fulgte med dette. Jeg tror vi klarer oss uten kong tuborg! Og vin og alt annet folk liker å drikke.
Jeg har spist frukost, og glasset jeg bruker til sjokomelken er en protest. Jeg liker sjokomelk, det er ikke sunt, men det er bedre enn Hansa, og det føles mye bedre både i morgen tidlig og i dag 🙂 jeg er kjørbar, klar for dagen og jeg nyter utsikten av snø her i vakre Måløy fra kjøkkenvinduet mitt. Gleder meg som en liten unge til å lage til vinduskarmen til blogging, og sitte her med nye vindu som er støydempende siden vi bor i gt 1. Jeg skal ha en stor karm som jeg kan bruke til matlaging og blogging, så det blir så koselig!!
Nå prøver jeg å vekke min kjære før jeg skal ned og snakke med med han far om gårsdagen. Det er viktig å reflektere, og han tar imot preken ganske bra på sine eldre dager, kansje jeg har klart å lære mannen ett triks eller to med min åpenhet? 😉 aldri for gammel til å lære kunster. Æ
Gratulerer pappa med 12 rette!

c4 fra gymgrossisten! Gir ett lite kick før trening og funker som bare juling.





0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg