Pappa alvorlig syk, selvmordsforsøk og ett liv i kaos

Reklame | Ellos.no

Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg kjenner at jeg ikke forstår hvordan jeg klarer å henge sammen. Det skjer så mange triste ting rundt meg akkurat nå og jeg sitter med en stor angst for å miste pappaen min. Han er alvorlig syk og det har bare gått en vei, og i dag har vi for alvor innsett at dette ikke går lenger. Vi kom igjen fra en tur på Eid der han plutselig forsvant igjen og jeg måtte på leit etter han. Med skitt i buksene fant jeg han langt borte ifra der vi var i utgangspunktet. Etter en stressende biltur hjem med telefoner til lege og hjemmesykepleien, så satt jeg av mamma hjemme. Plutselig ser jeg i speilet at hun ligger på bakken og har nok en gang falt uten å vite hvorfor. Det var rimelig kaos der en stund, når jeg måtte få pappaen min i dusjen, og sørge for at mamma hadde det bra på samme tid.
Det er aldri en normal dag i livet våres og denne har toppet kransekaken for meg. Tankene mine er med hun som har prøvd å ta sitt eget liv og hvordan vi skal hjelpe henne når hun kommer hjem og alle disse bekymringene over pappas helse og ikke minst mammas.
Det spinner rundt i hodet mitt, jeg er faktisk aleine og jeg er den eneste dem har.
Om jeg tar innover meg det hele nå så smeller det for meg, jeg klarer ikke å håndtere alt dette selv. Jeg gleder meg til å hente Sebastian på jobb og få litt hjelp i dag. Vi må hjem og sjekke hvordan det ligger an med både mamma som sikkert skadet seg i fallet og pappa som vi bare mister mer og mer av for hver dag som går. I går tok vi han i å steike fiskeboller på steikepannen, og jeg ber til alle makter om at vi skal få han tilbake igjen. Og jeg håper det ikke enda en gang har gått så langt at det ikke er mer å gjøre. Jeg er sinnsykt trist og veldig aleine.


Parafyme fra Ellos! ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg