På sykehus igjen på Torsdag da, tross Coronafaren og det hele

Inneholder reklame

Det er jo slik at vi skal holde oss inne og ikke menge oss med andre mennesker nå, og vi skal holde oss i flokk sammen med familien våres som ikke har vært andre plasser og menget seg med andre familier. Hehe. Så jeg tenkte jeg skulle være smart for egen del, og andres del så ringte sykehuset for å høre om det virkelig er nødvendig å ta denne kuren denne uka, som er 3/4 kurer med antistoff som er mer effektivt og funker fortere mot blod enn cellegift, så dere kan tenke dere at dette er en hard kur, og sist ble jeg sliten og trøtt av den. Jeg håpte jeg hadde sluppet å reise inn Torsdag, ligge på Hotel der det ofte er masse mennesker, og oppigjen på ett sykehus med masse pasienter og masse fremmede mennesker, for så å sitte sammen med mange som også tar slik behandling en hel dag. Jeg tok taxi sist gang, på grunn av ryggen og jeg har problemer med å sitte rett over tid, og der er jeg også ikontakt med andre passasjerer og sjåfør. Jeg tenkte kansje jeg skulle få slippe, men fikk beskjed om at 50% av kreftavdelingen er lagt ned, og er ikkefungerende, og dem bare tar inn dem som dem må ta inn nå. I guizz im sick. Ja jeg fikk meg en liten aha-opplevelse, for jeg har vært litt for positiv til denne sykdommen tror jeg, for legene tar dette ganske seriøst og alvorlig virker det som, iallfall på det dem forteller meg. Men jeg prøver å holde det på avstand, jeg prøver å holde meg positiv. Men jeg må visst inn Torsdag til Fredag og får ta mine forhåndsregler og springe igjennom korridorene der. Jeg ønsker ikke å være den som tar med meg noe smitte til den lille plassen jeg bor på, men legene er beroligende å er ikke bekymret så lenge vi er forsiktige.
Det ordner seg, og jeg får fullført denne kuren, og har bare 1 igjen! Jeg er snart i mål!
Fikk telefon igjen, og tar hele behandlingen på Fredag, fordi dem ikke ønsker jeg skal ta taxi inn, med den faren, og ville absolutt ikke ha meg på hotellet der inne. Så det er greit å vite at jeg er i trygge hender, og satser på å holde meg frisk fremover også. Min kjære tante blir med, så blir en kjapptur inn og ut, så vi slipper utsette oss for noen farer. Like greit!
Ellers sitter vi her i stua våres <3 vi har hatt en rolig morgen, og jeg sovnet pinadø på soffaen igjen, så jeg merker at det begynner å slippe i kroppen nå, og det er ikke så ubehagelig lenger. Jeg svetter om nettene, men har overhode ingenting å klage på, så nå nyter jeg virkelig dette folkens! Jeg kribler etter å få svar på prøver, og krysser alt jeg har for at dette fungerer, for nå trenger jeg å bli frisk og rask i kropp også. Vi har besøk av min bror, og det er SÅ koselig å snakke med han igjen <3 vi sitter og ser på nytt på nytt fra Fredag og humrer over at dem ikke har ett eneste publikum i salen sin på grunn av pandemien som herjer rundt oss. Det har ikke gått lange stunden, men en merker på alt att vi har en dugnad over hele landet nå, alt er stille, alle er mer roligere og det føles som det er Søndag hele uka! Hele gårsdagen føltes som en Søndag, og vi var på en slags Søndagstur helt til Stadlandet og Vestkapp og hele linja! Hele familien Flint i balanse, ja ikke jeg da.
Eneste planen jeg har for dagen er å komme meg på apoteket, og kjenner jeg vegrer meg hver gang jeg skal inn noenplass, iallefall nå når jeg vet jeg kan bli veldig syk om jeg blir det. Jeg tenker jeg skal ta mer hensyn til meg selv fremover, og tenke litt over hva jeg gjør. For når legene tar dette såpass seriøst, så stoler jeg på dem som har hjulpet meg så mye siden Desember, og jeg har vært trygg med dem hele veien. Jeg har rett og slett blitt glad i kreftlegen min, og hun behandler meg bedre enn noen leger noengang har gjort, og jeg kjenner at hun jobber for meg og for at jeg faktisk skal bli frisk. Jeg merker også at hun alltid tar hensyn og vurderer etterhvert. Som da hun kuttet steoridene etter mnd 1/4 fordi hun såg bivirkningene.
Jeg har så mye å se frem til dere! Jeg er så heldig! Sååå heldig!

https://www.spleis.no/me/projects

Her er spleisen til gruppa jeg har startet her på hjemplassen min!

Klær fra ellos! Satt sammen ett antrekk med min smak. Anbefales



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg