Ny uke, nye muligheter!

Annonseinnlegg

Herrefred for ett liv jeg har folkens! Jeg er vant med en monoton hverdag og kjedelige laaange dager da jeg har vært sykemeldt alvorlig lenge! Jeg er vant med att jeg står opp når jeg står opp, legger meg seinest mulig etter å ha brukt dagen til serier jeg ikke får noe utav etterpå, og tanketom underholdning på tv-en. Ja jeg snakker om realitytv, Paradise Hotel og Candy Crush på telefonen! Jeg snakker ingen rutiner, planer eller avtaler og bare ett liv for å få dagene til å gå. Det er vanskelig å holde seg edru når dagene blir så kjedelige, det blir som att en bare holder ut, ikke lever. Og da sprekker man når kjedsomheten tar deg! Det er ingen som orker å sitte så lenge av gangen uten å være full når alt bare blir kjedelig, rastløsheten tar deg til slutt uannsett, men nå er jeg obs på dette her, jeg har lært på den harde måten en million ganger, og nå vet jeg hva som skal til for MEG.
Det er mandags morgen, vi har campet på soffaen igjen, og det fungerer sååå mye bedre for meg! Jeg er på full nedtrapping med medisinene mine og halverte dosen fra første døgnet fra fredag, og nå sover jeg så ekstremt godt! Dette er andre natta mi med kvalitetssøvn, og bare det å gjespe er en stor eksplosjon av lykke for meg, så dere kan tro jeg har vært sliten, og det er rart jeg ikke har nådd bunn for lenge siden, så giret som jeg har vært. Jeg merker nå hvor høyt oppe jeg har vært, så jeg tenker det er bra jeg har hatt alt dette å styre med, det er bra jeg har hatt menneskene mine rundt meg, det er bra jeg har hatt bilen og det har reddet meg att jeg har vært rusfri under denne behandlingen her. Jeg hadde aldri taklet dette før, på en så god måte, og det mener jeg virkelig.
Jeg tok antistoffet som dem har i cellegiften på fredag, dem bruker dette til mange behandlinger, og teknologien har gått fremover. Jeg tok min første dose av 4, som ett forsøk isteden for steroidene som bare får blodplatene mine til å synke på tross av den kraftige dosen og på tross av alle de stygge bivirkningene ikke funker for meg allikevel, så legen tok avgjørelsen, og jeg stoler på henne.
Jeg merker fortsatt ingenting av denne giften, så da tenker jeg att jeg takler dette veldig godt, for første gang er værst, og tar lengst tid. Dem sier du kan bli dårlig både andre og tredje dag etter også, men jeg er frisk og fin og rund her jeg sitter.
Jeg tenker også att denne kuren må være kraftigere enn jeg har forestilt meg, fordi jeg merker så akutte forskjeller nå når jeg trapper ned, tingene skjer samme dag liksom, så jeg føler jeg har klaget veeeldig lite i forhold til hvordan jeg har hatt det inni meg.
Om dere tror jeg har vært hyper, giret og vært for mye på hele tiden, så har dere bare sett 60% av hvordan jeg egentlig har hatt det inni meg, så jeg kunne ha vært sååå mye værre, og slitt dere ut en etter en. Og det mener jeg. Jeg har virkelig prøvd å jekke meg ned hele veien, og har holdt meg selv i seler for å skjerpe meg, så det dere har sett kan dere doble. Du blir sliten av å ha det slik, iallefall når man har en rygg som er brukket, har bekymringer ang blodet hengende over deg, du skal selv være rusfri og fokusere på deg selv på samme tid som du gjør alt for andre, sånn er jeg og sånn skal jeg forbli, men det blir godt å være frisk på samme tid. Det blir godt å bli seg selv igjen, med roen i kroppen også, jeg ønsker ikke att effektiviteten, gleden og det lange håret mitt plutselig forsvinner, disse tingene er hjertelige velkomne i mitt liv! Men roen vil jeg ha tilbake og søvnen min takk! BANK I BORDET.
Jeg er fullstendig uthvilt i sjelen og kroppen her jeg sitter en mandags morgen, med planene klare helt til Søndag igjen, det blir en uke proppet med opplevelser jeg ser sånn frem til, det eneste jeg trenger er en sidemann som kan være med meg på alle disse turene mine. 🙂 men det fikser vi, fordi livet er fylt også med det! Masse mennesker som vil meg godt, vil att jeg skal klare dette her og dem støtter meg uannsett om jeg er åpen ærlig og rusfri. Jeg er så heldig! Og jeg nyter sånn av dette livet jeg prøver å lære meg å leve hvert eneste sekund.
Min kjære skal starte på ny uke i jobb, og det er kansje greit att han har hatt og har denne jobben nå med min form, jeg beundrer han hele tiden jeg.. Hihi.
God Mandags morgen kjære lesere <3 del spleisen min, del denne bloggen på facebooken deres, spre ordet og få alle til å lære av noen som vet hva dem snakker om. Jeg har levd det, lært av det, og klart å snu.

Annonse fra gymgrossisten med treningsdrikk vi bruker når vi trener! C4

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg