Nurket mitt er borte, og jeg er i sorg

Reklame | Ellos

I dag er det sorgens dag i heimen, og det er tungt å være uten. Jeg var nesten på gråten da jeg leverte ifra meg nøklene og måtte forlate denne skapningen som har betydd så mye for meg på så kort tid, men jeg håper jeg får den kjapt tilbake! Bilen lager rare lyder og trenger en full sjekk, da flere syns jeg har blitt lurt 🙂 den har vært inne en gang før, og jeg kjøpte bilen i Feb, så det er litt merkelig at så mange ting bare dukker opp utav det blå. Sist gang betalte jeg 6500kr, så jeg undrer meg over hvor mye det blir denne gangen. Lommeboka begynner å bli slitt utav disse uforutsette tingene, spesielt nå når jeg driver med lappen i tillegg. Det er irriterende at en bil som ble solgt helt flunken både har rust og ting som blir ødelagte nå på ett par måneder. Jeg håper jeg ikke har blitt lurt!

Når vi nå står uten bil kommer jeg meg ikke rundt omkring dit jeg ønsker, men satser på at jeg klarer meg. Jeg får bruke beina, og det er kansje like greit med en vekt som bare går oppover!

Jeg krysser alt jeg har for at nurket mitt kommer tilbake iløpet av ett par dager, for tilværelsen er trist uten! Kjære kjære bilen min <3 

Selected Femme//Selected Femme//Selected Femme//Shiseido

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg