Nordfjordeid HERE WE COME!

Annonseinnlegg

Då sitte vi i baksetet på Raveren min, meeeeget merkelig å sitte her bak! Men tanta er flink til å kjøre bil så jeg er trygg her jeg sitter. Forloveden min sitter her og verker etter å komme frem også. Så nå ser vi frem til en skikkelig kjærestehelg!
I natt blir det Nordfjord Hotel, og i morgen blir det Hotel Alexandra! Vi har virkelig slått på stortrommen, men vi trenger det… vi behøver virkelig litt tid sammen nå! Jeg blir småirritert over småting, og sitter våken lenger enn han. Jeg blogger og styrer, og nå bør jeg fokusere på oss to! Det har jeg gjort i dag, og nå kan jeg la skuldrene falle. Jeg skal blogge, misforstå meg rett men vi skal ha det kjempekoselig!
Vi skal spise på resturant Aske på Eid, så det blir spennende for oss som bare spiser på pizzarestaurant 😛 .. vi er ikke godt vant i det hele tatt, så det er vell ett under om vi forstår menyen. Bra vi har med oss de kuleste homofile i verden, som er verdensvante med slike ting. Jeg er en bonde på byen, så dem får geleide meg!
I kveld skal Kasper legge seg tidlig sier han, så da får jeg og sebben min finne på noe spennende sammen, og nyte hverandres selskap i rusfrie omgivelser. Jeg har gikk beskjed til begge hotellene att vi ønsker ett rusfritt hotellrom 🙂 og fine omgivelser så jeg kan ta masse bloggbilder til dere!
Jeg kommer til å legge ut videoer på YouTube utover dagen av hva vi ender opp med å gjøre. Jeg ser frem til en avslappende dag sammen med gode venner og herligheten av en skapning jeg er sammen med <3

Annonse fra gymgrossisten! C4 før trening. .anbefales



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg