Når jeg har dere er livet en dans på roser

Annonseinnlegg

Gårsdagen viste meg hvem jeg søker og kan støtte meg på når det virkelig butter imot og jeg bare trenger den tømmingen alle snakker om. Gårsdagen viste hva styrke som bor i meg, og att motgang ikke gir meg ett plutselig sug som tar helt overhånd. Gårsdagen viste meg også att jeg har kommet lenger enn det jeg trodde og var redd for. Men på slutten av dagen da det roet seg ned og jeg satt der aleine når min kjære var sovnet, og det egentlig ikke var noe mer for meg å gjøre, så kom tankene og refleksjonene mine. Jeg merker att når jeg er aleine og ikke har noe å gjøre på, att tankene som var der før kansje kommer mer frem på en måte. Dem tar ikke overhånd som før, men dem er tilstede, jeg tenker ikke på å drikke, for det er jeg bestemt på. Men redselen kommer jo uannsett.. hva om liksom. For jeg har ikke vært rusfri i mange år, og jeg vet ikke hva fremtiden bringer meg av sorger som kan forsterke eller fremme dette suget folk snakker om. Eller jeg kan oppleve en stor livskrise som gjør meg psykisk syk igjen eller deprimert.
Jeg tenker det er viktig nå og ta vare på meg selv, og helsen min, så på tirsdag skal vi til Bergen for ryggen og på torsdag skal vi til Førde og sove over, siden behandlingen på fredag tar hele 6 timer :O jeg krysser ALT jeg har for att blodplatene mine kan gå opp nå, og stabilisere seg, men jeg kjenner på att jeg nå gruer meg til å trappe ned på steoridene, da folk har sagt att angst og masse plager vil komme. Men det får vi ta som det kommer.

I dag skal jeg og mamma vaske, vi skal rett og slett ha en vaskedag sammen <3 siden vi hadde en utblåsning i går så tenker jeg vi skal ha en dag sammen der vi ser att vi funker sammen, selvom vi må kunne si ifra til hverandre. Om man skal bo i samme hus og fungere som familie er kommunikasjon og måten man snakker sammen viktig. Og i morgen kommer jeg til å ta kontakt med noen som kan snakke med oss som familie, for det trenger vi nå når rollene er forandret. Jeg er ikke en misbruker lenger, jeg trenger ikke noen som passer på meg, og jeg klarer meg selv såpass godt att jeg nå kan begynne å ta vare på foreldrene mine, og dette er kansje veldig rart for henne som alltid har passet på meg. Jeg må respektere henne, og det føler jeg att jeg bruker hver eneste dag til å gjøre. Jeg forteller att jeg elsker henne hver dag og vil henne bare godt. Jeg ønsker å gjøre hverdagene hennes bra, og att hun har masse å se frem til! Jeg ønsker att hun skal finne roen i livet og skal kunne slappe av i eget hjem. Det tenker jeg att er min plikt nå når jeg har tjangsen, og jeg tenker att bilen gjør alt mye lettere og ting tar mindre tid.

Denne søndagen skal nytes, og brukes til å være der for mine venner og familie <3

C4 fra gymgrossisten !



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg