Motivasjonsknekk – Vi pusser opp hele huset og lærer og leve ett rusfritt liv sammen

Jeg har kjent den siste tiden at iveren over oppussingen har dalt nedover og at jeg ikke er like gira som jeg pleide og være. Vi er som godt som ferdig med leiligheten våres og har igjen ting som er ute av syne, jeg har funnet ut at dette er grunnen til at det koster litt ekstra og sette i gang. Vi mennesker er slik, at det vi ser og går og irriterer oss over er enklere og ta tak i enn disse småtingene som står igjen og som ikke blir irritasjonsmomenter.

I dag tenkte jeg og lage ett innlegg om de tingene vi faktisk har gjort, for og sparke meg selv i baken og vise meg selv hvor vanvittig mye arbeid vi faktisk har lagt ned i dette huset, og når jeg gikk igjennom bildene så kjente jeg stoltheten komme smygende tilbake. 

Jeg har gått helt opp i denne oppussingen og har funnet så mye terapi i og male og ordne det til her, vi har skapt oss ett hjem på stramt budsjett og jammen har vi fått det fint. Hvem hadde trodd vi ville komme til dette punktet etter det livet vi levde før? hvem hadde trodd at vi ville klare dette og at vi skal gifte oss neste år! jeg har møtt drømmemannen i rusen, og det er det eneste positive jeg har igjen for livet vi legger bak oss. 

Gleden, motivasjonen og roen jeg får av oppussing hadde jeg ALDRI sett komme, og når jeg kjenner at jeg faktisk får det til og ser resultatene får jeg ett kick jeg aldri ville fått noe annet sted. Jeg er bitt av basillen men trenger litt puff i baken for og komme meg igang med alt som gjenstår, for når man har ett gammelt hus går man heller aldri tom for arbeide. 

Det er meg en glede og ta med hver og en av dere med på denne merkelige og surrealistiske reisen! både når det kommer til livet, men også alle disse tingene vi får oppleve som vi aldri hadde fått om vi fortsatte den veien vi startet på. 

Vi har byttet nesten alle vinduene her hjemme <3
Før
Etter
Gangen før
Gang og kjøkken før
Gangen nå! <3
Gangen er jeg ganske stolt over!
Soverom før
Soverom nå
Kjøkken før
Før
Kjøkken etter <3 elsker dette!

 

Når jeg ser tilbake og ser endringene kjenner jeg at motivasjonen kommer snikende på meg, når man står midt oppi det så blir man blind for endringene selv og av og til hjelper det og ta bilder og dokumentere fremgangen. 

 

Nå holder jeg på meg det som skal bli en kjellerstue som alle kan bruke, jeg startet men det stoppet helt opp for meg. Det positive er jo at jeg har all tid i verden! 

 

Kjellerstue før
Etter ett strøk med maling så rommet større ut.

Hva syns dere om jobben vi har gjort til nå? Legg gjerne igjen en kommentar! 

Ha en strålende mandag dere!

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

22 kommentarer

Siste innlegg