Min homofile bestevenn ble slått ned på åpen gate i Oslo

 

Jeg sitter å snakker med min homofile bestevenn som har slått seg ned i vakre Oslo, og funnet lykken med verdens beste mann <3 gleden er stor for at han har slått seg til ro med den rette.
Vi kom innpå en historie jeg vil fortelle om til dere, for å opplyse om dårlige holdninger og ting som ikke er akseptabelt i dagens samfunn!
Det provoserer meg langt inni hjerterota, og det er IKKE greit!
Dette skjedde i oktober i 2018, så det er ikke lenge siden, og laaaangt over grensen!
Min bestevenn med verdens største hjerte, han er naiv men ikke dum! Han strekker seg laaangt for att andre skal ha det bra, og sprer så mye positivitet og glede rundt til oss som står han nær.
Han fortjente ikke dette, og jeg vil fortelle hans historie.
Han var ute å kosa seg glugg med masse venner, på sesar bar i Oslo, og natten ble lang, og Kasper valgte å si hade til vennene sine som skulle hjem, og følte seg trygg nok i Oslo til å kunne få lov til å ta taxi hjem uten å måtte oppleve vold og trakassering på grunn av legning.
Dette stemte IKKE i dette tilfellet!
8 somaliere, en med kniv og 7 andre som sparket kroppen og hodet til min kjære bestevenn. Dette pågikk lenge, og Kasper prøvde 3 ganger å rømme, uten hell. Heldigvis kom noen til i den tomme gaten, og han slapp unna forslått men i live.
Da jeg fikk beskjeden, kokte jeg virkelig.
I DAGENS SAMFUNN ER DETTE IKKE GREIT!
Vi lar dere komme til dette samfunnet, vi inkluderer dere, og nå skal jeg IKKE gjøre dette til en sak mot innvandring. Men i akkurat denne saken gjelder det en liten gruppe på 8 mennesker som gjor en STOR tabbe denne natten. Dere ødela min bestevenn, ikke for alltid, fordi han er sterk og har mange rundt seg. Men dere preget han, tok ifra han tryggheten og han har måttet slitt seg tilbake til livet. Bare fordi dere overvåket han denne kvelden, passet på han før dere banket han, gul og blå. BARE FORDI HAN ER HOMOFIL?
Bestevennen min er gift, med leilighet, hund, sosialt nettverk og er ett fantastisk menneske. Han er homofil, han er født homofil. Å være sammen med en jente er som for deg å være sammen med en mann! Han har ikke valgt å bli glad i det samme kjønn, det ligger i han, latent og i sjelen. Han har ikke den genen som gjør at han får en brusende følelse av en naken kvinne, som du! Han får det av menn, og det er IKKE ett valg.
Han skal slippe å være engstelig for å gå på åpen gate, selv ikke kl4 på natten. Han skal ikke bli slått, og oppleve trusler på grunn av legningen sin. NÅ ER DET NOK!

 

 

 

Har dere lyst og følge med videre?

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen på facebook!  meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️ gleder meg til og se dere! https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

9 kommentarer
    1. Det går bedre for han, og han har verdens beste mann ved sin side 😊 Kasper kommenterer nok bloggen så snart han kan 😊 takk for støttende kommentar. Han er en fantastisk person som fortjener alle de fine kommentarene mer enn noen jeg vet om! <3

        1. Hvor skjedde dette her hend egentlig? Ut fra beskrivelsen så virker det som om dette skjedde ved sesar(César) i Oslo! Men uansett helt tragisk at noe sånt skjer!

            1. Vi blir altså så forbanna!
              Nesten ukentlig hører vi om venner og bekjente som er blitt sjikanert eller utsatt for blind vold her i Oslo, kun fordi de er homofile.
              Hva er det som skjer med samfunnet vårt?
              Vi føler at man for bare noen få år siden kunne føle seg langt tryggere.
              Er vi i ferd med å reversere både aksept, likestilling og generell oppdragelse?
              Norge har vært kjent som et åpent og trygt foregangsland/rollemodell på så mange områder, er vi nå vitne til at alt vi har bygget opp sakte men sikkert rives ned rundt oss?

              Takk for at du deler historien til Kasper. Vi er sjeleglad for at det gikk så bra som det gjorde, og for at han kan gå videre i livet uten så alt for store fysiske og psykiske arr <3.

              Varm klem fra oss i GGG <3

            2. folk skal bli respekter uansett om de liker gutter , jenter eller begge deler. ❤️ det har ingen ting å si så lenge personen er lykkelig så er det det beste. At en mann elsker en mann det er like mye kjærligget det som om en gutt elsket ei jente.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg