Livet er så godt for meg nå

Annonseinnlegg

Nå ligger jeg og kjæresten min i hotellsengen og bare er kjærester på den klissete måten vi bruker å være på.. det har vi fått høre helt siden vi ble sammen, att vi ser veldig forelsket ut men det er klissete å sitte ilag med oss til tider. :P. Syns det er koselig vi!
Ja vi viser att vi er glade i hverandre og driter i hvem som ser oss! Vi kysser offentlig og holder hverandre i hendene… jeg har aldri vært en kjærlig kjæreste som viser ømhet, men med denne mannen her viser jeg alt!
Han er den eneste i verden som har vist meg respekt fra første sekund… jeg ventet egentlig å bli dømt da jeg møtte han.. en dame på over 30år, mislykka fortid med rusproblemer, ingen fremtid og mistet to barn… hva skulle da en 24-åring se i meg? (Nå25)
Tok visst feil, for denne mannen har bestemt seg for å gjøre meg til verdens lykkeligste, tryggeste og mest elsket brud noensinne. Og jeg gleder meg til å dele livet med denne mannen!
Nå ligger vi her i sengen og ser tv sammen, mens snøen daler ned utenfor…. magisk stemning.
I morgen blir det en lang dag i bilen for oss, men vi skal nyte denne kvelden og natten sammen og en lang og god frukost med våre kjære venner på naborommet <3 Kasper skal kjøre opp i morra! Og jeg ønsker han masse lykke til! Dette nailer du!
Jeg har savnet han sånn, men vi har FaceTime, så vi opprettholder kontakten.. i dag var det rart å kunne ta på han 😛 sikkert litt rart å se ei jente drive og ta på en gutt sånn offentlig, iallefall når han er 100% homofil.. men jeg klarte ikke å dy meg! EKSTASE! Masse kjærlighet i luften.
I går hadde jeg min GRAND FINALE! Så denne helgen skal nytes for det fulle! Og jeg skal koble helt av i hodet og bare fokusere på hvor langt jeg har kommet i denne prosessen på så kort tid. Jeg er så stolt over oss, og meg selv. Vi nailer dette livet og nyter det som aldri før. I kveld satt jeg med 3 forskjellige glass på bordet med forskjellige herlige drikker, og ingen var alkohol. Jeg er stolt over att suget aldri var i nærheten av hodet eller kroppen min selvom det var alkohol overalt. Jeg fokuserte på det nydelige jeg hadde å nyte, og ikke den rusen som har ødelagt alle disse sansene mine i så mange år.
Jeg har kommet langt, og velger for første gang å være stolt over meg selv og ta til meg de positive tilbakemeldingene.
Jeg er rusfri og stolt av det

C4 fra gymgrossisten! Anbefales til treningen



0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg