Lev hver dag som om det er din fucking siste!

En slik overskrift tyder på at jeg har hatt en veldig bra dag, for på dårlige dager er innstillingen noe anderledes. Det er slik livet er, veldig opp og ned og veldig varierende, men det er jo det som er så spennende, eller? 

Jeg vil forklare depresjon som om at man er blind for alt rundt seg, og når man siger utav depresjonen så blir alt så mye klarere og vakrere, man ser meningen med tingene rundt seg som overhode ikke gir mening når depresjonen pågår og jeg selv svever inn og ut av disse.

Jeg har fordelene med å vite at jeg faktisk er deprimert i perioder, jeg kjenner det idet jeg går inni dem og klarer fortere og fortere og faktisk komme meg utav dem fordi jeg vet hvordan den fungerer. Fordelen ved å vite alt rundt depresjonen og hvorfor den kommer er at man alltid kan være ett skritt foran. Jeg vet at den kommer tilbake innimellom uansett hvor fantastisk jeg har det rundt meg, den er en del av meg og jeg aksepterer den!

Fordelen med å vite at den kommer er at jeg kan samle opp dager i lageret om du vil, ett lager jeg lagrer opp gode dager når de dårlige kommer. Jeg drar rundt på gode dager og tar bilder av alle disse vakre tingene jeg ser, for og ha noe og se tilbake på når depresjonen pågår. Når jeg er deprimert gir ingenting mening, alt er helt flatt og ingenting gir glede, jeg trenger dette lageret på disse dagene fordi jeg vet at det blir bedre da.

Denne dagen har vært lang for meg, vi startet med en tur i skog og mark, vi har hatt gruppe i kveld og jeg har kjørt ut boller. Egentlig burde jeg vært helt tom, men starten på dagen ga meg en boost av energi jeg behøvde. Jeg merker at jeg ikke tåler så mye og at verden går litt for fort for meg, men jeg henger med og blir bedre og bedre på og holde tritt.

Før når folk fortalte meg at jeg måtte roe ned og nyte øyeblikkene, skjønte jeg overhode ikke hva dem mente. Jeg hadde aldri roen i meg og planla mange måneder fremover, jeg var aldri tilstede noen steder og hadde flyktige tanker døgnet rundt, nå kjenner jeg at jeg forstår hva alle har ment, det er denne roen man normalt skal ha i seg men som jeg aldri har hatt. Livet kan ikke bli bra om man aldri stopper opp og nyter, det er som og være ett hamster i hjul som bare springer og springer, nå tar jeg meg tid til og stoppe opp og lever bokstavelig talt en dag av gangen, tenk om hele livet hadde vært på denne måten. 

Jeg vet hvordan det er når tingene ikke gir mening og man ser mørke skyer overalt, jeg vet hvor vondt det gjør når angsten og depresjonen og skammen herjer, jeg vet også hvor godt det er når livet stabiliserer seg og alt faller på plass, jeg kunne ønske at alle fikk oppleve og ha det så godt som jeg har det akkurat nå!

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen der jeg poster alle nye innlegg og små overaskelser! meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg