La oss nå være helt ærlige folkens

På slike dager som dette når alt stritter imot og ingenting frister må jeg spise ordene mine jeg alltid taler så pent til andre! jeg roper høyt om denne åpenheten og ærligheten og at om man sliter så skal man finne noen og snakke med og få ting ut! man skal ikke brenne inne med vonde tanker og man skal være så åpen at det nesten er kvalmt og jeg tar meg selv i å angre på og ha vært så bardus på akkurat dette.

Det snakkes så varmt om å bruke naturen som terapi når man sliter og gjøre disse normale tingene man vet gleder en til normalen, men når man virkelig sliter klarer man rett og slett ingenting. Man orker heller ikke å prate så åpent og ærlig som jeg skriker om og jeg behandler mine nærmeste som fremmede i dårlige perioder, for det siste man ønsker er vel og sitte og prate om det når alt bare vrenger seg innvendig. 

La oss nå være helt ærlige folkens! når man sliter skikkelig så hjelper det faktisk ikke å gå ut på disse turene eller å snakke med noen som helst, det eneste som hjelper er å vite at det faktisk går over og blir bedre! man må rett og slett bare la seg selv ha disse dårlige dagene og føle på alle disse vemmelige tingene som kommer opp, så lenge man alltid har i bakhodet at morgendagen faktisk kan bli bedre! 

Først når man begynner og få det bedre og kommer oppav den kjelleren så kan man gjøre alle disse tingene jeg snakker så varmt om! da vokser behovet for å komme seg ut i naturen og snakke med de nærmeste, men ikke før man har gått igjennom dritten selv. Så lenge man alltid vet at det er forbigående så tror jeg ikke ett par dårlige dager noen har tatt livet av noen, og etter ett langt liv har jeg mange ting og bearbeide. Jeg lar meg selv rett og slett ha en dårlig dag og satser på at morgendagen blir lysere <3 

 

 

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Jeg har oppdatert gruppa jeg har til bloggen på Facebook! Her vil jeg poste alle nye innlegg slik at det blir lettere og følge med! Meld dere gjerne inni denne gruppa ved å klikke på linken! ❤️https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg