Kjøpte alkohol for første gang i dag

Det er mange førstegangere for meg i dette nye livet jeg har valgt å leve, og i dag kjøpte jeg to breezere som vertinnegave i selskapet vi har vært i <3 det er første gang siden jeg sluttet å drikke selv, at jeg kjøpte noe som helst med alkohol i, og det føltes faktisk litt merkelig da jeg stod i kassen. Blir litt som en fjortis og føler jeg gjør noe ulovlig og spennende på samme tid. Hehe… men ingen tanker what so ever å drikke dem selv, på tross av at desse er en av mine favorittdrikker 🙂 jeg holder meg klokelig til redbull selvom det ikke er helt sunt det heller.

Vi har vært på jonsokfeiring og har spist god mat i godt lag! Vi fikk ikke fyr på grillen, på tross av miljøvennlig kull til dobbelt pris av vanlig, og iherdig innsats for å få fyr. Det var like greit å grille det i ovnen da regnet også plutselig fant våres vei, så max uheldig med andre ord, men det ble vellykka til slutt, og alle ble fornøgde med både selskapet og maten! Det er en ny livsstil dette her, for meg som bare har vært hjemme eller med venner og drukket, så det å være sosial på en edruelig måte er en ny opplevelse, og jeg LIKER det 🙂

Når jeg kom hjem kastet jeg meg i rydding, noe som er veldig skjeldent for meg. Det er ikke ekstremt rotete her eller noe, bare for å si det! Jeg klager jo på lite tiltak hele tiden på denne bloggen, så leserene mine tror vel jeg bor i ett bombet horehus, men det gjør jeg altså ikke 🙂 jeg prøver å presse meg selv til å få mer tiltak når jeg har perioder der jeg ikke har ork til noe som helst annet enn å sitte i bilen og kjøre. For DET har jeg energi til, merkelig nok. Soverommet er nå ryddet og støvesugd, og det føles godt å ha gjort noe, i det minste. Jeg regner med de fleste kjenner seg igjen i dette å presse seg selv igjennom ting som må gjøres, og kjenner seg igjen i denne gode følelsen når man har gjort noe man har planlagt lenge 🙂 jeg trenger ett lite puff i ræven, og det blir lite gjort når min kjære er på jobb. Merkelig nok føles det lettere når han er hjemme, litt psykisk støtte i ryddingen. Bare at han sitter i sofaen gjør at jeg får mer motivasjon til å ta tak i tingene her hjemme!

I morgen er det gruppe igjen! Og jeg gleder meg til å møte med nytt mot! Sist gang var jeg veldig tung og gråt mye, så denne gangen møter jeg med friskere sinn og ett smil om munnen. Jeg gleder meg til å ta fatt på resten av denne uken som har begynt så bra!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg