Jeg tror dette er året for oss <3

Annonseinnlegg

Jeg aner ikke hvor følelsen kommer ifra, men jeg bare kjenner det på meg!
2020 er året våres!
Vi har ALLE forutsetninger for å få det, og vi vil få det 🙂
Jeg ser virkelig frem mot dette året som kommer, og gleder meg som en liten unge til å se brikkene falle på plass for oss, for nå er det oss mot alt, og alt er så mye lettere når man er to om ting, ting er ikke så tungt når du har en person som elsker deg og støtter deg, som du kan spre ut den ederen og gallen man har inni seg uten å bli dømt for det. Jeg har aldri hatt en person jeg kan bygge opp ting med, sånn på ekte og det føles så ufattelig trygt og godt ut <3
Alt jeg gjør, gjør jeg for oss. Og dette skal bli det beste året i hele våres liv!
Jeg er sikker på at jobb faller på plass, økonomi på stell, hus på stell og barna mine har det fantastisk! Satser på et skadefritt og sykdomsfritt år og at det roer seg ned på den fronten også, men positiviteten til dette året er sinnsykt stort og jeg sitter egentlig med ett stort smil om munnen når jeg skriver dette.
Jeg er lykkelig, og har så mange ting å se frem til nå! Jeg kommer til å ta absolutt alle mulighetene jeg får, og gjøre det beste utav alt.
Året startet dårlig, men det kunne vært så sykt mye værre, og jeg har ingenting å klage over. Jeg føler nesten at jeg har fått livet på ny, en ny tjangse til å vise hva jeg er god til. Og det føles så innmari godt <3 hele tankesettet mitt har endret seg og jeg føler at jeg har blitt mer fornuftig og rasjonell med tanke på målene jeg setter for meg selv. Jeg skal slutte å forvente så mye av meg selv og heller nyte ferden. Å hvile i seg selv er det viktigste som har skjedd av forandringer, og jeg føler at det er min kjæres fortjeneste. . Før var jeg ikke i øyeblikket, jeg planla alt i hodet konstant og var ikke tilstede der jeg var. Nå har jeg fred i sjelen, jeg klarer å nyte uansett hvor jeg er og er ikke så rastløs som jeg en gang var, og det er helt vantittig deilig!
Denne nye freden inni meg tror jeg vil skape orden i livet ellers, for tankekjør og flyktighet fører bare til at en forhaster seg og tar dårlige avgjørelser. Jeg tenker rett og slett mer igjennom valgene jeg tar, og vurderer konsekvens på en helt annen måte. Det må jo bare føre med seg noe godt. Eller?
I dag jeg har lærekjørt i to timer, og jeg startet med det samme med vanlig kjøring på vei! Jeg kjørte en automatbil, og jeg følte at jeg hadde stålkontroll! Altså så mye kontroll man kan ha når man ikke har kjørt på mange år mener jeg! Jeg er SÅÅÅÅ lettet! Eneste var at jeg ikke brukte speilet på høgre side nok, jeg passet ikke på plasseringen min når jeg skulle ut av vei nok og blinklys :P. Men dette er småfeil som kommer med læring, og jeg er så gira att jeg holder på å sprekke folkens! …. jeg har ventet med dette siden jeg var 18år og hadde lov å kjøre opp, har gruet meg og utsatt det i det uvinnelige, og nå har jeg tråkket over den milepælen! Og det føles så fantastisk godt <3 dobbel kjøretime i morra også så her går det virkelig unna!
Kjæresten min dro på jobbmøte i dag, og kom ikke hjem igjen heller. Han hoppet rett i første dag på jobb, og jeg er mektig stolt over han! Det er godt å ha noe å gå til, iallefall når jeg er hjemme døgnet rundt og er hyperaktiv :P. Møtet med jobben gikk strålende, og nå mangler jeg bare passet mitt for å få ny konto i ny bank 🙂 DnB har ingen kolonial her lenger, så jeg kan ikke ha den banken lenger desverre.
Resten av dagen skal jeg lete etter passet mitt, handle, lage middag og høre om den spennende dagen til min kjære når han kommer hjem <3
Jeg er så lykkelig og tilfreds .. rart når jeg våknet 2 i natt :P.

Annonse fra gymgrossisten siden jeg må ut i trening nå etterhvert så alt fra steoridene ikke forblir fett etter musklene går bort. På tide å få kroppen tilbake så jeg føler meg sunn og frisk også der! Anbefaler deres produkter! Og denne har jeg selv! C4 som gir bedre trening. 😉


2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg