Jeg kommer til å flytte bloggen min snart! håper dere følger meg

Annonselinket innlegg

Hei vakre kjære trofaste lesere! Jeg har en viktig beskjed å komme med!
Jeg har hatt store problemer med denne bloggen her og har brukt iallefall 80 timer nå på redigering av innlegg og det å annonsere på riktig måte, ikke bare for inntjening, det skal dere ikke tro. Men for å ikke risikere at denne bloggen ble slettet av plattformen fordi jeg reklamerer feil. Denne trusselen ønsker jeg ikke å ha over meg! For denne bloggen gir meg masse i prosessen min og andres, og den skal fortsette å leve i beste velgående, og så lenge jeg har stemme kan dere velge å leve med meg, følge meg og min reise nå, lese om min fortid, og få med dere det siste nye jeg engasjerer meg stort for. Jeg ønsker å ta opp tema i livet mitt som plager meg, som jeg må få ut for å klare å leve ett rusfritt liv fremover, men jeg kommer aldri til å henge ut noen her, eller bruke bloggen til å presse noen 🙂 selvom det frister i noen situasjoner :P.
Jeg ønsker å ha dere med videre, og krysser alt jeg har for att dere ikke er lei meg!
Jeg bytter bare plattform for bloggen min, og vil fortsette samarbeid med noen andre. Jeg føler jeg ikke har noen kommunikasjon med plattformen jeg har vært på, jeg har ikke tjent en krone, og har ikke fått noen støtte til å redigere innleggene mine så dem ble rett.
Jeg satt her fredag og holdt på å begynne å grine av frustrasjon og tretthet, og helgen ble virkelig ett irritasjonsmoment. Jeg forstår dem ikke er der i helgene, men å ikke hjelpe den som ligger på 1.plassen deres over så lang tid når jeg sender ørten Mail på ukedagene er slett arbeid, og jeg føler meg litt brukt og utnyttet egentlig. Når en blogg er så stor, så tenker jeg att plattformen bør støtte bloggeren sin, og hjelpe til når bloggeren selv er født blond og ikke ennå er god på slikt.
Jeg har nok redigert samtlige innlegg 10 ganger, uten att det har blitt rett av mange ulike grunner, mest meg selv. Selvsagt.
Nå håper jeg det ordner seg, uten att bloggen er nede over lenger tid, og att jeg fremover bare kan fokusere på å dele med dere, kose meg med bloggen og hverdagen min som er så fin! Jeg håper jeg tenker på bloggen med bare glede i hjertet og ikke stresse med den.
Det er terapi for meg å sitte her og la tankene mine strømme på, jeg får tømt meg og gå videre.
Jeg er ferdig med ting når jeg er ferdig med innlegget, jeg slapper av og går videre i livet.
Resten av uka er fokuset mitt plassert på meg selv og mine kjære her i hjemmet, det er bare oss som betyr noe akkurat denne uka. For neste uke blir det gruppen som tar fokus, og dette gleder jeg meg så sinnsykt til! Det blir såå gøy, og jeg har såå troen på att denne gruppa blir en STOR ressurs for byen vi bor i. Jeg oppfordrer alle som har muligheten til å sponse oss til å gjøre dette, for dette er virkelig noe som kommer samfunnet rundt oss til nytte! Jeg kommer ikke bare til å være der 2 timer annenhver uke og slippe alt når jeg går derfra. Jeg ønsker å utrette mer, skape aktivitet for dem som velger å være tøffe nok til å komme, jeg ønsker samarbeid med Nav for støtte til disse sterke menneskene, jeg ønsker å bruke dem til det jeg kan både her med prosjektene mine og inkludere dem også i mitt eget liv, og det som skjer fremover. Jeg tenker jeg har ganske mange tiltak som kan bygge opp en som har slitt med rus, jeg er der selv, jeg vet hva som funker for meg, og er i ingen posisjon til å dømme noen, jeg er ei jente som er ung, ikke den typiske alkoholiker, og kansje folk ikke er så redde for å åpne seg for meg enn for en som aldri har vært fyllesyk i sitt liv. Jeg kjenner også forskjellen på en som ønsker og har motivasjonen til å stoppe den dårlige vei, jeg har lært meg å se gnisten i dem som klarer seg, og kommer ikke til å engasjere meg, aleine. Om du ikke er villig til å legge inn arbeidet det tar, kommer jeg ikke til å følge deg og bli engasjert i din sak. Klart jeg kan støtte deg, men jeg kommer ikke til å legge min sjel i prosjektet ditt som dette er. Det er DU som må gjøre jobben med å ringe kreditorer, søke om lappen tilbake, eller ta den for den saks skyld. Det er du som må kontakte nav, for å fikse de pengene, men jeg kan være med deg! Det er du som må rydde den leiligheten din, og få det pent rundt deg, men jeg har masse på loft og kjeller som allikevel går i bosset om du ikke tar det 🙂 det er du som må stå opp i morgen tidlig, fyllesjuk og ta ett valg om å ikke gå på butikken å kjøpe deg mer øl, men heller ringe meg og ta kontakt. Jeg kan være det første steget, jeg er parat, med kaffekoppen og masse motivasjon. Når jeg klarer dette, så klarer alle det, men du må finne den gnisten som aldri har vært der helt, du må finne motivasjonen i deg selv eller i noe annet, ellers havner du utpå igjen.
Det beste som skjedde meg var att jeg datt ned trappen og knakk denne ryggen, jeg ville aldri vært det foruten! Og det er sykt å si!
RUS JEG HAR GITT DEG ALT, MEN NÅ FÅR DU IKKE MER AV MEG
Da har vi vært til Eid gitt! Kjøpt oss ting til badet, vært på Biltema og på Cubus. Nå gråter kontoen min , men vi trengte alt vi kjøpte <3 bilder kommer i morra når det er fikset!
Jeg har hatt så mange gode samtaler i dag, både på Cubus med ei jeg aldri har møtt, på politistasjonen, på rema 1000, i bilen med ruskuratoren min, svigerfaren min, mamma, alle jeg har møtt på … herregud så heldig jeg er!
Jeg er helt øm i hele kroppen min av alle inntrykkene, og gleder meg til en kveld sammen med verdens beste forlovede <3

Jeg vil bare advare leserene mine om denne flyttingen. Det blir ikke i dag eller i morgen, men det skjer iløpet av kort tid, og jeg kommer selvsagt med adresse overalt så dere får det med dere! 😉


Annonse fra gymgrossisten og bilder fra hverdagen min <3





0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg