Jeg har INGEN godfølelse i dag

Annonseinnlegg

Jeg er sint nå, frustrert, og kjenner jeg blir trist på mammas vegner. Hun er på vei til jobb og klokka er bare 5.30, det er sent for henne å gå på jobb nå egentlig. Hun er ofte oppe kl3 steller seg, kaster i seg kaffe og starter dagen med vaskingen hun har overalt i denne byen våres. Min mamma blir skrytt oppi skyene, jeg har aldri hørt ett dårlig ord om henne ute, og hun tar jobben på høyeste alvor, og med den største glede jeg har sett noen ha over daglig renhold. Når hun er hjemme legger hun ikke ifra seg jobben, hun vasker hjemme også. Nå når vi er rusfri er det mindre her, men hun tilbyr i ny og ne og gå over gulvet våres. Hun strekker seg langt for alle rundt seg, og det koster henne tilsynelatende ingenting å gi bort alt hun har til tider. Men jeg har begynt å tenke mer og mer på denne mammaen min, som jeg har fått ett så godt forhold til nå når jeg er rusfri. Jeg har ikke tenkt på henne med stor empati og jeg har ikke reflektert hvordan det har vært å være henne før nå.
Mammaen min gikk på jobb i dag med frustrasjon og hun var lei seg. Hun ble slengt i dritt igjen, som igjennom hele livet sitt. Ikke av meg men en viss annen. Hun går på jobb med en følelse av å ikke være verdt den dritt, og jobber og sliter og har kjøpt dette huset her, og er den eneste som jobber nede. Jeg forstår det bare ikke. Hva er vitsen med å være så stygg med noen som hjelper deg så mye. Hva er vitsen med å slenge dritt i dem du egentlig er glad i. Er det angeren du ligger med inni deg i sengen? Hvorfor føler du att mamma fortjener å føle seg som dritt når du kan sove lenger, og hele dagen? Du er frisk nok nå til å ta ansvar for din egen munn. Du er voksen nok til å stå for det du gjør og sier, som datteren din på 32år. Jeg har måttet lære, og du har vært med på å lære meg.
Før hadde jeg ingen respekt for henne, jeg kalte henne en hore, jeg har slått henne en gang. Jeg begynte å kalle min egen mor hore og ludder da jeg bare var 4-5 år gammel. Fortjener hun dette? Fortjener hun å være enslig med en datter som blir rusmisbruker og kaller henne hore og ludder ifra hun er 4-5år gammel bare fordi hun forelsket seg, forlovet seg og forgudet deg i 3år? Da dere til slutt gikk ifra hverandre.
Du drakk hele tiden, og behandlet henne veldig dårlig. Du har aldri vært fysisk av deg, men den psykiske terroren må bare ta slutt.
Vi står opp for oss selv nå. Vi orker ikke mer.
Din rus går ikke innpå meg lenger som voksen, men har ødelagt veldig mye for meg, holdningene mine og verdiene mine har blitt forskrudde på grunn av din påvirkning. Barna er bordplassert også på grunn av deg, så får du bare skylde så mye du vil på meg. For du var ingen far for meg du pappa. I mange år.
Det er på tide jeg får pappaen min igjen, og jeg krever det. Jeg har rett på en far som ikke behandler meg eller andre som dritt, fordi du er voksen. Du ser problemet, men du velger å ikke gjøre noe med dette. Du får bare bli så sint du bare vil, jeg vil ikke ha alkohol i dette huset, ikke fordi jeg er bedre enn deg og sterkere, jeg KREVER RESPEKT FOR MIN RUSFRIHET! Jeg ønsker ikke alkoholpåvirket folk i dette huset, selvom du er min far. Jeg lar ikke deg ødelegge denne nydelige mandagen her. Jeg har mange planer, jeg er sterk og du er ikke min far i dag om du begynner på flasken igjen i dag. Da kan vi snakkes i morgen, når du er edru. Jeg krever respekt!

C4 fra gymgrossisten

Effektiv til trening og kommer i flere farger!


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg