Jeg har ikke iq til å lære meg giring

Annonseinnlegg

Nei! Rett og slett. Jeg er dum og klarer ikke å fokusere på mange ting samtidlig. Sånn føler jeg meg nå!
Jeg vet jeg har høy iq, det er ikke noe galt med meg, men jeg får fysisk ikke til giring når jeg lærekjører. Det er fysisk umulig for meg å styre bena og hånden på spaken på samme tid, og jeg knoter så mye at selvtilliten min går helt i kjelleren hver gang jeg setter meg bak rattet. :(. Jeg ville jo bli god kjapt, og jeg er 32år så jeg orker ikke å gå i evigheter når jeg først har bestemt meg for å skaffe meg lappen og bli selvstendig!
Jeg har i dag tatt ett valg for denne ferden videre, og jeg bøyer meg og knekker sammen. Jeg velger å ta lappen på bare automatgir, og da ser jeg lappen i nærmeste fremtid og ikke mange år fremover. Jeg må bare få det gjort og av og til må en velge bort noe for å få noe annet, og det er det jeg føler for akkurat nå. Det er ikke noe problem for meg å kjøpe meg en bil med automatgir, og jeg har ingen planer om å låne andres biler når jeg har min egen for den del. Så det må bare bli sånn, så får jeg bare slukke den følelsen av mislykkethet. For da er tjangsen større for at lappen er ett mål jeg klarer å nå, i nærmeste fremtid, og det blir godt!
I dag har jeg egentlig hatt en dårlig dag med hodepine, og synsforstyrrelser 😛 men det er bare bivirkninger.
I kveld fikk jeg beskjed om at i morgen tidlig blir det start hos kjørelærer! Så jeg er i ekstase! <3 jeg har gitt beskjed om at jeg vil ta lappen på automat, så da er det avgjort 🙂 og jeg gleder meg masse!
Etter kjøreturen skal jeg på møte med jobben, også skal jeg i banken og fikse meg ny konto, og skaffe meg ett rimelig lån til bil og lappen og alt som hører med. Dagen i morgen blir travel for en som ikke har beveget seg stort på 7 uker, men når så mye konstruktivt kommer utav det, så gønner jeg på!
Jeg har sendt min kjære ut å handle noe godt, rart hvor suget kommer når man bare sitter her 🙂
Håper på en god natt til forandring!
Kos dere videre i kveld folkens <3

Annonse fra gymgrossisten siden jeg må ut i trening nå etterhvert så alt fra steoridene ikke forblir fett etter musklene går bort. På tide å få kroppen tilbake så jeg føler meg sunn og frisk også der! Anbefaler deres produkter! Og denne har jeg selv! C4 som gir bedre trening. 😉


2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg