Jeg har funnet ekte kjærlighet <3 32år gammel og endelig funnet den!

Reklame | Gymgrossisten

Annonsert innlegg

Viss du hadde fortalt meg for nøyaktig 1år siden at jeg ville finne mannen i mitt liv, og være gifteklar allerede 1år etter, så hadde jeg ledd hovmodig og nesten bedt deg ta en sterk pille for å roe deg ned. Det var aldri i mine tanker, og ekte kjærlighet var bare oppspinn folk har funnet på, fordi dem har sett for mye på tv. Livet har vist meg utallige ganger at ekte kjærlighet ikke finnes, og jeg har aldri opplevd noe kjærlighet som ikke har vært fylt med svik og null tillit, kjærlighet har alltid bare betydd å være betatt av noen i en liten periode, og det har alltid gått over i ett hat til mennesket, fordi jeg har blitt så nedknekt i negative ting som har preget alle mine forhold. Det har aldri vært basert på det som ett forhold skal være bygd på, for ekte kjærlighet har ingen utløpsdato i nærmeste fremtid, den går ikke fort over og man tror virkelig på forholdet sitt når det er ekte det er snakk om.

Alle disse tingene jeg har hørt andre fortelle om, har gjort meg kvalm, og par som går og kysser og holder hender har fått meg til å spy. All romantikk kunne folk bare holde langt unna meg, og om noen prøvde å holde meg i hånden reagerte kroppen min fysisk, med at jeg følte ett behov for å komme meg unna. Samme var det om noen ville ligge nær meg, for automatikken i min kropp var å komme seg lengst unna den jeg delte sengen med, og noe kos hadde jeg absolutt ingen interesse av, da skulle jeg jammen meg være full om jeg plutselig fikk ett behov for ett kyss eller en klem sånn utav det blå.

Det er bare 1år siden jeg ble sammen med min kjære, som nå er min forlovede og vi skal gifte oss om 2år! Vi møttes i Desember i forfjor, og ble sammen etter masse om og men i slutten av Mai i fjord. Situasjonen kom HELT uforberedt på meg, og jeg freaket helt ut husker jeg, men min venninne såg potensialet i oss allerede fra første stund. Jeg selv var livredd da jeg oppdaget at uskyldig flørting på fest bare førte til følelser jeg ikke klarte å kontrollere, for jeg er veldig veldig flink på å kontrollere mine egne følelser, ja jeg kan nærmest slå dem av om jeg ønsker det, så når jeg følte jeg mistet helt fullstendig på noen følelser satt jeg faktisk og snakket med min venninne og gråt mine modige tårer, fordi jeg ikke trodde jeg var god nok for denne mannen her, jeg hadde absolutt ingenting å tilby han, og det var da ingen som ville ha meg! Ikke i forhold iallefall, det var kun kroppen min jeg hadde å tilby, og det var jo bare det menn ville ha. Jeg ble livredd for at jeg bare var en flørt, ett enkelt ligg for også denne fantastiske skapningen som bare kom inni livet mitt, og møtte meg med den største respekten noen noengang har vist meg! Jeg har aldri møtt en mann som har respektert meg ifra første sekund i både oppførsel og måte og snakke på, og han såg jo helt jævli bra ut i tillegg! Han hadde kvaliteter som jeg falt bare mer og hardere for!  Og jeg mistet helt fullstendig fatningen, da jeg trodde jeg stod i fare for å aldri få lov å holde han i hånden eller ha han ved min side på samme måte som jeg hadde hatt ett par uker. Jeg trodde rett og slett at jeg hadde mistet det mest positive jeg hadde hatt på evigheter, og det gjor meg helt vanvittig lei meg, og jeg klarte rett og slett ikke å tenke på noe som helst annet! Hele døgnet gikk med på å vurdere oppi hodet om jeg hadde mistet han utav livet mitt, om han unngikk meg, hva han tenkte på osv osv… i flere dager gikk jeg med ett tankekjør fra helvetet, og jeg gråt og gråt og prøvde å drikke bort sorgene, men hver gang jeg våknet var det samme rutinen igjen. Jeg sjekket telefonen min sikkert en million ganger for døgnet, og jeg er ikke ett slikt menneske!

Jeg har aldri brydd meg på denne måten om noen i hele mitt liv! Jeg har selvsagt vært forelsket, men jeg har klart å holde meg nedpå jorden, det har ikke vært like intenst, og det har gått fort over! Om jeg har følt meg avvist, har jeg gått videre til nestemann. Men denne gangen klarte jeg ikke å legge det bort, og jeg sjekket facebook tusenvis av ganger og såg på alle bildene hans.

Til slutt tok han kontakt med meg, og reddet meg ifra å bli splitter pine gærn og ifra da har det vært oss to <3 jeg trodde jeg aldri i verden hadde tjangsen på han, fordi han var venn med min ex, og derfor var det aldri noen plan om å forelske seg så hardt for denne mannen, det ville jeg aldri gjort i denne situasjonen. Men mange trodde dette bare var planlagt fra min side, og derfor ble jeg også redd Sebastian trodde det samme den gangen, jeg var redd han fikk kalde føtter og valgte exen min fremfor meg, det hadde jeg selvsagt forstått, men i denne perioden trengte jeg bare svar, jeg trengte bare en klem ifra denne magiske mannen som fikk meg til å fly, ifra første stund jeg la øynene på han. Jeg vil tørre å påstå at det var kjærlighet fra første stund ifra min side, for jeg syns så godt om denne mannen ifra første minutt, og det har bare vokst og vokst!

I dag da vi satt i bilen, og jeg hørte på en kjempenydelig norsk låt om kjærligheten, så la jeg blikket bak på min kjære som satt og halvduppet der bak, og hjertet mitt ble fylt med en enorm kjærlighet og jeg klarte ikke la være å smile fra øre til øre. Det er dette kjærlighet er! Når man etter 1år sammen, sammenhengende har vi vært i samme omkrets siden vi ble sammen, og det er ikke ofte vi har vært borte ifra hverandre, så gir han meg fortsatt sommerfuglene i magen når jeg ser på han og tenker på hvor godt vi har det sammen. Jeg blir fylt med kjærlighet hver gang jeg lar øynene vandre bort på han i soffaen, eller hver gang jeg får han til å le den rare latteren sin. Jeg får sommerfugler i magen når han prøver å overasske meg, og jeg blir forbannet på en positiv måte når han klarer å skremme vannet utav meg med den dårlige humoren vi har i huset her. Jeg blir sint først, også blir rommet fylt med en forferdelig latter ifra meg og jeg blir like forundret hver gang over hvordan denne mannen fortsatt klarer å skremme meg, nærmest så hjertet stopper. Han kommer på og spekulerer ting som jeg går rett på hver eneste gang, og han er egentlig skikkelig utspekulert!

Vi har bestemt oss for å alltid sette oss først! Vi er viktigst alltid for oss, og sånn må det bare være. Vi setter aldri, iallefall ikke nå i begynnelsen hverandre foran oss selve, det kan vi vente med til den dagen vi gifter oss. Vi tenker på oss selv først når det kommer til behandlingen av problemene våres, og det er ett sunnhetstegn for meg som alltid har satt alle foran meg selv og sett hva det fører til.

Tilliten jeg har til denne mannen er enorm, det har den vært siden første gangen jeg møtte han, og det var det som skremte meg mest! Jeg har aldri hatt tillit til ett eneste menneske i mitt liv, selv ikke mine egne foreldre, eller meg selv men inni meg så stolte jeg på denne mannen ifra første gangene vi begynte å henge sammen. Dette er noe helt unikt for meg, og dere kan kjenne samtlige som kjenner meg. Tilliten min har vært ødelagt i mange mange år. Det å nå sitte å stole på forloveden min for alt det er verdt, og føle seg trygg i dette forholdet er noe som ble kastet på meg, og jeg har aldri hatt dette før, så for meg er jeg på uvant farvann, og jeg lærer mens jeg går. Denne tilliten er helt vesentlig for meg nå når jeg har blitt vant med den, og jeg forstår hvorfor jeg aldri har fått noe til å fungert uten den. Jeg vet jeg er trygg om jeg faller og jeg vet at min mann aldri ville gjøre noe for å skade meg på noen måte, og det føles godt å føle seg så høyt elsket!

Når kjærligheten er gjensidig føles det så mektig godt!  Man går i en rosa boble og føler seg som en jentunge som aldri har vært forelsket før, denne gangen har forelskelsen gått over i ekte kjærlighet, og fortsatt gir denne mannen meg de største sommerfuglene jeg har hatt i magen ever!

Jeg er sammen med min beste venn! Vi deler alt sammen på godt og vondt, og vi har det så morro sammen! Selv nå når alt står stille og vi går oppå hverandre hele døgnet, så ser jeg ikke ut til å bli lei av han heller, bare enda mer om mulig glad i han. Jeg har heller aldri hatt respekten for dem jeg har vært sammen med, men han respekterer jeg ufattelig høyt! Vi tør å være ærlige og klare med hverandre, og vi merker på hverandre om noe er galt. Vi har begge våres byrder og bære, men alt er mye lettere når man er 2 om alt!

INGEN hadde trodd at jeg skulle gifte meg noengang, iallefall ikke meg selv som aldri skulle binde meg og har sagt nei til samtlige som har ymtet seg frempå. Alle vet at jeg ikke trodde på kjærlighet, men one night stands uten betydning, men nå har jeg funnet mannen i mitt liv, og ser frem til å dele livet sammen med bare denne mannen her! Ærlighet og respekt for hverandre er viktig og det er det våres forhold er bygget på, ellers hadde vi ikke vart. Vi har gjort så mye sammen som har bygget oss sinnsykt sterke, og det finnes absolutt ingen tvil i hjertet mitt <3 jeg ønsker for første gang å gifte meg med denne mannen, og jeg fortalte i dag hvor masse jeg gleder meg til å bli kona hans. Uansett hvor dårlige dager vi har, så har vi dem sammen, og vi forstår hverandre som ingen andre her i verden. Det er godt å være trygg, føle seg elsket og respektert og jeg får høre det hver eneste dag ifra verdens beste mann <3 jeg er så lykkelig, selvom jeg er nede på andre områder, så elsker jeg denne mannen bare mer og mer for hver dag som går.

Jeg ønsker at alle her i verden kan bli elsket og forgudet som jeg føler jeg blir, for første gang på 32år føler jeg ekte kjærlighet, og jeg som ikke trodde på den.. hehe..

 

C4 fra gymgrossisten som vi som er så forelska anbefaler til før treningen. Vi har en type selv, men det finnes i mange forskjellige smaker som dere ser. 🙂 349kr gymgrossisten

CELLUCOR

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg