Jeg har fått følgeknapp og krangler med facebook for å få dele denne bloggen!

Reklame | Ellos.no

De siste dagene har blitt brukt til å lande etter den begivenhetsrike helgen, og jeg har måttet ta meg inn igjen både på søvn og stillhet 🙂 jeg har slitt med matlysten i noen måneder nå, og har ikke fått i meg noe før blodsukkeret har vært så lavt at jeg bare har måttet spise noe, men nå er den begynt så smått og komme igjen og jeg er veldig glad for det! Det er det første som forsvinner om ting ikke er som dem skal, så den er hjertelig velkommen tilbake til livet mitt!

Denne uka har jeg ingen avtaler eller plasser jeg må være så jeg tar det helt kuli her jeg sitter med dyna fortsatt rundt meg og dårlig craptv på skjermen foran meg. Det er deilig med disse dagene der man kan gjøre absolutt akkurat det man ønsker og har ingen forpliktelser som stresser man, og jeg føler jeg har ganske så mange av disse dagene akkurat nå 🙂 i morgen er det tid for gruppe igjen og jeg håper flest mulig kommer og at vi får ett like bra møte som vi har hatt alle disse gangene!

Jeg har fått følgeknapp her igjennom bloglovin, så håper flest mulig følger denne bloggen <3 jeg jobber flittig med å få opphevet blokkeringen facebook har laget, da noen har funnet det morro å rapportere på feil grunnlag 🙂 det er flere bloggere det har skjedd med nå, så jeg håper det ordner seg for også meg! Jeg ønsker ikke å miste motivasjon for bloggen på grunn av andre som ønsker å ødelegge, det betyr den for mye for 🙂 nå skal jeg nyte en kopp med kaffe før jeg lager planer videre for denne bedagelige dagen i huset mitt <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg