Jeg har alltid holdt alt inni meg og ikke stolt på noen

Annonseinnlegg

Men nå er det STOPP!
Jeg har hele livet holdt alt borte fra alle rundt meg, for å skåne andre og meg selv for skuffelsen.
Da jeg ble mobbet var mitt største mareritt att mamma og pappa skulle få vite det, tenk hvor skuffende og sårende dette måtte være for dem.
Har noe grusomt skjedd har jeg fortalt det til en knippe andre, og jeg har alltid bare glemt alt vondt som har blitt gjort mot meg oppigjennom årene. Folk kan behandle meg så dårlig dem vil, etter en uke har jeg glemt det og gått videre. Men det er bare noe som går utover meg selv, min selvrespekt og også respekten folk viser meg, når dem ser at jeg er en pushover.
Jeg må stå på egne ben og stå opp for meg selv, jeg må ikke godta alt som kommer min vei, og jeg har ett valg om hva jeg ønsker å ta innover meg 🙂
Jeg skal begynne å si ifra når min grense er nådd og ikke være så redd for å såre andre.
Jeg skal gå i dybden når noe sårer meg og grave for å finne utav hvorfor det sårer, hva jeg kan gjøre neste gang det vil skje og lære meg å takle situasjonene på best mulig måte.
Å holde ting inni seg fører til at det vokser seg større og større, og eksploderer. Det er bare en selv det går utover. Isteden for å slippe ut det som er inni en etterhvert som en føler det.
Det lønner seg ikke å gå og bære på byrdene selv, du blir ikke noe klokere av å spekulere problemene dine ihjel, og andres setninger kan kansje gi deg en annen veldig på utfordringene dine. Av og til hjelper det faktisk å bare si en tanke høyt før en kommer på en annen løsning, enn den man hadde i sitt eget hode.
Det er ingenting som gleder en som åpner seg opp og er ærlig som denne forståelsen jeg har blitt møtt med fra andre både her jeg bor og igjennom bloggen. Det viser at vi mennesker ikke er så dømmende, bare noen legger seg flat og eiger hva man har gjort og står for. 🙂 det føles rett å være så ærlig som jeg velger å være, og jeg føler jeg ikke lenger har noe å tape på dette.
Jeg har fortalt barna mine det meste og har aldri løyet til dem, og at dem er såpass store nå gjør at jeg velger å være åpen og ærlig om utfordringene slik at andre kansje kan forstå meg på en annen måte. Jeg trenger å bli møtt med forståelse og ikke bli dømt. Jeg trenger å bli møtt med ett åpent sinn uten att fortiden min ligger i bakhodet til mennesket jeg møter, og da tror jeg denne bloggen kan åpne øynene til noen, slik at dem forstår situasjonen bedre. Det er vanskeligere å lage rykter og baksnakke folk når du vet sannheten, iforhold til når du ikke vet noe om situasjonen. Drømmen er at noen der ute skal Ane håp, og se at det kansje ikke er for sent for dem heller 🙂 om bloggen bare kan hjelpe en eneste, så er det mer enn nok for meg! Jeg bryr meg ikke om lesertall, JODA det er viktig! Men innholdet er det viktigste <3 at noen der ute kan få gleden av det jeg skriver, og kansje lære noe er den største motivasjonen.
Jeg er ikke redd for å stikke meg frem lenger, og jeg har egentlig vært en sjenert og angstfull person hele livet. Det er stopp på å bære på ting selv og jeg ønsker å være en stemme!
Når man tenker på en alkoholiker vil jeg folk skal se mitt ansikt foran seg, ikke en skitten eldre mann i en bakgate uten håp. En alkoholiker kan være den pene oppegående damen som går forbi deg på gaten som virker som har hele livet på stell. Vi må bli flinkere å være obs på hverandre og ikke dømme så fort og hardt.
Jeg var til legen i forgårs og blodplatene mine har sunket igjen til 46, på tross av at jeg går på en heftig steoridekur som knekker kroppen min helt. Jeg våkner hver eneste natt i en pøl av svette og må bare stå opp, som igjen gjør at jeg ikke får sove igjen og går hele dagen igjennom før det er påan igjen. Merker jeg har begynt å bli sliten av å ha det sånn, og bivirkningene er hard mot kroppen min. Ansiktet mitt er hovent og dobbelthaken har komt frem, og det skal visst bli værre! Jeg skal gå på denne kuren i 4 mnd, for så å trappe langsomt ned og jeg har bare gjennomført 11 dager av 4 mnd. Jeg håper det roer seg ned snart, sånn att motivasjonen for å gjennomføre denne kuren ikke synker fullstendig. Jeg fikk meg en liten smell da jeg fikk vite at kuren egentlig ikke har virket som den skal. Men jeg har følt meg masse bedre, så trodde det var full klaff.
I natt er første natten på 11 dager jeg klarte å sove helt til kl 8 uten å måtte stå opp, så nå føler jeg meg mer uthvilt enn på lenge!
Responsen på bloggen min er helt sykt! Og det er så gøy at noen gidder å lese tankene mine som jeg fører ned her. Jeg tenker at å ha en blogg kan gi meg bare positive ting i fremtiden, og jeg møter en forståelse jeg aldri før har sett MAKEN til! Jeg tenker jeg ikke har noe å tape på å være så ærlig med dere. . Joda! Jeg kan sprekke og drite på draget, men det blir jo bare 1000 ganger mer flaut for meg, så terskelen for en sprekk har hevet seg opp til himmelen. Jeg liker å brenne broer, og det føler jeg at jeg har gjort med denne bloggen. Nå er det ingen vei tilbake 🙂
I dag er det lørdag og den skal nytes her hjemme hos oss <3 endelig er det helg og jeg har min kjære hjemme <3
Jeg ønsker dere en helt fantastisk lørdag alle lesere! Så blogges vi

Annonse fra gymgrossisten siden jeg må ut i trening nå etterhvert så alt fra steoridene ikke forblir fett etter musklene går bort. På tide å få kroppen tilbake så jeg føler meg sunn og frisk også der! Anbefaler deres produkter! Og denne har jeg selv! C4 som gir bedre trening. 😉


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg