Jeg er så takknemlig for at jeg lever

                                                Alla dessa dagar som kom och gick,
                                                     inte visste jag att det var livet.

 

Denne setningen sier alt om det jeg føler på i kveld, alle disse dagene som flyr forbi oss uten at vi tenker over at det er livet som blir levd, uten at vi griper de mulighetene som ligger rett foran øynene våres og nyter dem. Jeg vil påstå at det er den viktigste grunnen til at jeg fortsatt sitter her og er rusfri, jeg har aldri kjent på sjelefred før, jeg har alltid vært på vei ett sted eller planlagt en uke frem i tid, men etter at jeg kuttet rusen føler jeg for første gang at jeg lever hver eneste dag til det fulle! høres ikke det helt vanvittig deilig ut? 

I mange ulike situasjoner igjennom livet mitt har jeg blitt presentert for disse setningene, mennesker rundt meg har merket hvor rastløs jeg har vært og at jeg aldri har hatt roen i meg, mange har fortalt at jeg burde nyte hver eneste dag men jeg har aldri hatt tid til nuet, først nå føler jeg at er fullstendig tilstede som menneske.

Denne konstante uroen i kroppen har jeg hatt så lenge jeg kan huske og har ment at mennesker som sier at dem lever i nuet må ha hatt noen feil ved seg. Jeg har ikke forstått det før nå, men jeg er allikevel heldig som har sett dette i ung alder fordi jeg tror nemlig at mange der ute bruker lengre tid enn jeg og som sitter og angrer på ting dem ikke har gjort.

Jeg tenkte på det i bilen i kveld, da vi kjørte oss en kveldstur og fikk se den vakreste solnedgangen, at jeg faktisk akkurat i dette øyeblikket lever hver eneste dag som om det er den siste, jeg gjør alt jeg ønsker og gjøre uten angsten som hemmer meg, jeg gjør det som ett rusfritt menneske og tenk og være så heldig og oppleve fred i sjelen sin? det føles ut som å ha gått med ADHD for så og bli kurert over natten, du merker når sjelefreden inntar livet ditt for alt blir så stille, hodet slutter og gå på fullgang, tankene og bekymringene for morgendagen eller uka som kommer forsvinner, du føler på ekte fred i hjertet og dette er en følelse jeg unner absolutt alle der ute! 

 

Jeg pleier og si at rusen har tatt ifra meg livet mitt, men jeg står 100% ansvarlig for og ha latt rusen ta det hele, rusen har forandret meg og hindret meg i og være meg selv med alt det innebærer, først nå føler jeg virkelig at jeg kan være meg selv og føle meg bra nok som jeg er! jeg er så takknemlig for livet jeg har fått i gave, og alle disse menneskene som beriker hverdagen min hver eneste dag! i kveld takker jeg for livet mitt.

Har dere lyst og følge med videre?

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen på facebook!  meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️ gleder meg til og se dere! https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg