Jeg er klikkeklar

Annonselinket innlegg

Medisinene mine gir meg indre uro konstant, jeg klarer ikke å roe meg ned, og går som en duracellkanin/micheliinmannen/hyperaktiv/fokusert tulling her hele dagene. Det går selvsagt utover dem nære rundt meg. Dem blir slitne av meg som snakker høyt, engasjert og kjapt. Jeg har aldri vært så rask i mitt liv, og bloggingen går på 5 min. Hadde jeg måttet tenkt igjennom alt jeg skriver til punkt å prikke, hadde ikke antallet og kvaliteten vært som den er :).
Jeg prøver mitt beste å roe ned så jeg ikke ender opp med at hele familien kapitulerer og ender på kulatoppen, men det er vanskelig når man har maur i beina i sine, og det brenner overalt. Disse medisinene gjør meg til et overmenneske, men jeg håper at jeg får litt av dette fortsatt når jeg slutter på dem. For jeg vil jo ikke miste det selvom jeg slutter på dem. Men nå er det for meget. Og jeg skal skjerpe meg.
Jeg kan ikke slite dem ut på denne måten lenger. Det er bra prosjektene mine krever masse planlegging og tilrettelegging av meg selv, så har jeg noe å fokusere på når hjernen går i 200 km/t. Bloggen roer meg ned, for vet ikke hva jeg skulle gjort om jeg ble sittende brennende inne med alle disse tankene, da hadde instutisjon og tvangstrøye vært neste.
Jeg er glad jeg er fokusert oppi det hele og får ting gjort skikkelig, og resultatene kommer på løpende bånd.
Jeg er så glad for at jeg roer helt ned med bilkjøringen, og er fokusert når jeg er bak rattet. Jeg ser på lærekjøringen som en fritime der jeg bare tenker på nuet og sikker kjøring. Tror det er en egenskap som blir bra videre å ta med seg.
I dag har jeg lærekjørt i 8 timer! 2 timer med lærer, og resten med mamma og min tante som får mange historier, og engasjerte utbrudd fra meg. Så jeg kaller henne min psykolog og lærekjører.. hun lærer meg mye, og pirker om jeg ikke er nøyaktig. Jeg setter pris på grenser og klar tale, og tar til meg det som blir sagt selvom hun ikke tror det. Jeg kommer til å drømme om plassering av bil på smal vei i kveld. Men jeg ønsker ikke å knuse speilet mitt for å legge meg helt ut, så lenge jeg har kontrollen!
Jeg har kjørt og hentet min kjære i dag på jobb for første gang, det var en opplevelse, og kjørt noen venner her og der. Med mamma klart plassert i passasjersetet. Hun fikk meg tilogmed pølse i polljen.
Vært ut til besteforeldrene til sebben min, og fikk ett fantastisk teppe til gulvet her! Og en DAB-radio som vi fikk med pappaen våres, min nummer 2 som eg e so stolt over for dagen! Virkelig inponert Frank!
Har byttet vindusvisker på ene siden da sikten ikke var bra nok for meg, og ikke rart det når den var aaltfor liten 😛 men da er det fikset!
Har tatt meg en røyk opp på Vederhus, mitt barndoms paradis! Og det er veldig godt å se henne på sine eldre dager. Jeg har vært der to ganger nå iløpet av kort tid, etter 11år avbrekk. Gjør noe med sjelen å oppsøke steder man har unngått i så mange år. Man legger bort alt grums og går videre! .
Nå har min kjære laget burgere fra butikken i Selje! Der har jeg fikset meg coopkort til 300kr, rabatter på massevis av ting, OG jeg får store rabatter på bensin i Polljen! <3 på 350kr i kveld, sparte jeg meg 76kr, som jeg kan bruke på spennende tilbud vi trenger her i huset! … juhuuu sparing gjør meg glad!
Møtte en gammel venn! Fra videregående! Love you! 😉 jeg vet hvor du bor, håper du har kaffen klar! 🙂 Erling!
Nå må jeg spise, og legge meg, ellers sovner jeg sittende her, og jeg har en lang dag i morra også med lærekjøring, og læring av skilt!
Nå skal teorien inn, og takast denne veka! Eg e intens, manisk og læredyktig! Jeg vil imponere, der jeg kan. Fordi jeg har gått igjennom det jeg har gjort. Jeg har masse å bevise, og mye tillit å bygge opp, men jeg har tiden på min side, og jeg bruker den for alt den er verdt.

God natt kjære lesere <3

C4 fra gymgrossisten og masse bilder fra dagen min som alltid 😉






0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg