Jeg er ENDELIG lykkelig! Det føles så uendelig godt

Jeg sitter med en kjempedeilig følelse inni meg nå, og føler jeg har så mye å se frem til! Det er lenge siden jeg har følt denne følelsen, da det meste har vært dystert og mørkt for meg, men NÅ er jeg der jeg trenger å være. Jeg føler meg trygg i meg selv og sikker på at jeg klarer meg fint fremover, og det er akkurat det jeg er ute etter! Hverdagen skal ikke være så vanskelig å takle, det skal ikke være ett pes med absolutt alt, og etterhvert så legger det seg og ting blir enklere å håndtere. I dag skal vi på jonsokfeiring med min tante, og jeg husker ikke sist gang jeg feiret denne dagen, det må være iallefall 10år siden sist og jeg føler jeg gjør ting jeg ellers ville unngått. Jeg er på vei til å smelte inni dette normale livet som mange vil kalle det, og det føles godt å gjøre slike vanlige ting  og faktisk ha gleden av dem. En jonsokfeiring uten alkohol hadde hørt ut som ganske så kjedelig for bare ett halvt år siden, men nå nyter jeg denne hverdagen der ingenting handler om å ruse meg bort lenger.

I morgen har jeg gruppa og se frem til! Og Fredag bærer det løst med sommerfest sammen med gruppa og andre. Det blir spennende å møte mennesker jeg aldri har møtt, og lære enda mer om hvordan livet er uten rusen, og hvordan andre har håndtert akkurat det jeg opplever nå 🙂 jeg finner trøst i å være sammen med andre som opplever det samme som meg, og som har kuttet sin største kjærlighet også, nemlig rusen sin. Ellers har jeg ikke noe nytte av å møte andre som har samme problemer som meg selv, men når det gjelder akkurat denne rusen så hjelper det faktisk. Vi har noe felles, og det føles så ekte og genuint når jeg møter disse menneskene. Vi er der av samme grunn, og alle vet det. Man slipper å skjule seg bak en fasade og late som alt er greit, og man føler man mister litt masken når man er i slike settinger. Det føles veldig godt for meg.

Jeg føler jeg har så masse å se frem til <3 ENDELIG ser jeg fremover, og ikke bare dagen i dag. Jeg har lenge måttet takle en dag av gangen, og jeg kommer sikkert i mange situasjoner der jeg er tvunget til å ta en av gangen, men jo mer deilig er det når man kansje kan ta en uke av gangen, og klarer å se fremover med klarere blikk. Jeg elsker disse dagene der jeg kjenner på PUR GLEDE.. og det uten alkohol! Det hadde jeg aldri trodd! Jeg trodde livet kom til å bli kjedelig og langdrygt, men jeg har aldri hatt det bedre i hele mitt liv som når jeg er edru og kjenner på disse øyeblikkene, der man aldri i verden hadde byttet det ut for noe som helst. Livet er fantastisk og veldig nytt for meg, og det gjør så vanvittig mersmak! Aldri gir jeg meg på dette… rusen har tatt nok ifra meg, og nå er det jeg som bestemmer <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg