Jeg er bare lederen for veien til ett mislykka liv og elendighet

Annonseinnlegg

Jeg har tenkt i det siste hva min rolle er, både for gruppen min, mine venner, dem som sliter og familien min. Og jeg tenker att jeg aldri har vært noen ledertype, aldri hevet stemmen og kunne talt foran publikum, og jeg har aldri tatt noe som helst ansvar for noe annet enn min egen rus. Jeg har ikke hatt noe ansvar av noe slag, og å skulle tale foran noen eller stikke seg ut har vært totalt uaktuelt med min sosiale angst og dårlige antenner. Før jeg startet jobben min i kiwi, klarte jeg ikke ha en liten smalltalk med noen som helst en gang, og jeg stolte ikke på en sjel i denne verden, så hvorfor skulle jeg åpne meg for noen?
Jeg er ingen naturlig leder, og som jeg skriver så har jeg bare ledet folk til elendighet og har mye dårlig på samvittigheten, så jeg er ingen sjef eller diktator for hvordan denne gruppen min skal bli og være. Jeg dikterer heller ikke dem jeg hjelper nå, setter meg ikke over dem, og husker veldig godt hvordan jeg hadde det før jeg klarte å stoppe opp og tenke meg om. Jeg husker hva jeg behøvde og hva jeg trengte i hverdagen av rutiner og saker som måtte ordnes, og det er så lette ting, men så vanskelige å se når man står i en situasjon fylt med frustrasjon og sinne over alt som ikke funker og problemene som bygger seg større en fjell rundt en. Jeg har ikke disse problemene, jeg sitter utenfor situasjonen og blir ikke påvirket, så det er lettere for meg å se enkle løsninger, og er mer en villig til å være med på alt av kontorer, og prøve å ordne ut!
Jeg er ingen overmann over noen, jeg kan ikke lære noen andre hvordan dem skal finne sin motivasjon, men jeg er villig til å strekke meg langt for å prøve å være en venn når folk trenger meg, og ønsker hjelpen min.
Derfor ble jeg så skuffet i gårkveld da spleisen ble slettet på en sentral gruppe her i Måløy på Facebook. Det er lenge siden jeg har følt meg så dømt, så krenket og lei meg. Det må jeg bare si. Og jeg aksepterer det overhode ikke. Jeg ønsker en grunn og den bør være veldig god.
Jeg tok taxi til gata, og har allerede hatt mange gode samtaler!
Nå er Monica på fixingrunde og sprer positiviteten jeg har inni meg til alle som vil ha den 😉

https://www.spleis.no/project/99574

Støtt gruppen våres 😊❤️

Annonse fra Ellos, masse fine klær.



399kr kvit bukse

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg