IKKJE DØM KAMERATEN MIN!!!!!!😡



Annonsert innlegg

Eg e so sleten no att det rabla snart for meg folkens. Eg har hatt en sooo kjekke dag ilag med gutta men herrelighet så travelt å kjøre 15 tima i strekk. Seriøst så klare eg ikkje tenke klart en gang men e veldig fokusert når eg kjøre uannsett 😊 alle skryte og eg tar alt til meg. Haha.
Eg trur eg e klar for lappen eg no folkens 😊 og eg føler meg trygg å go på den bilen. I dag fikk eg testa den på glatta og, og hadde full kontroll 😊 letta på rumpen Raveren min men den e so behagelig å styre inn igjen. Trur kjørelæreren min blir stolt! 😊
Eg e stolt over kameraten min og i dag! Han viste seg fra sin beste side, nemlig den EG ser når vi sitter og prater! Ikkje den sida veldig mange andre ser. En som e stor i kjeften og drikk litt for meget, han e en fantastisk venn, lojal og har stått støtt som en bauta i livet mitt iallefall. Så får folk sei ka dei vil 😊 så lenge han har respekt for min rusfrihet og lære seg å kontrollere det som ser ut som aggresjon for mange bare e frustrasjon over veldig mange byrder ingen av dokke veit om en gang. Eg veit alle han har mista, kor mange ganga hjertet hans har blitt knust, kor mange ganga han har blitt dømt på grunn av rykter og kor mange ganga han seriøst har prøvd å ta sitt liv. Eg har sett denne mannen gråte forran tv-en på grunn av en romantisk komedie eller når katten var sjuk. Men eg har også sett sidene som alle andre ser. Dokke ser bivirkningene av ett knust liv, ikke grunnen. Og da blir det vanskelig å dømme. Vi har aldri vært ett par selvom alle tror det.. det har vært meg og oldingen mot verden siden første gang vi drakk sammen. Vi er to alkiser som virkelig prøver, men som oftes blir misforstått og dømt. Derfor gidder jeg kjempe kampen for han. Derfor strekker jeg meg langt på tross kjeften hans. Fordi jeg vet hvor mange kamerater han har begravd, hvor mye han har grått fordi jeg har såtte ved hans side og grått med han! Og eg vil aldri vike hans side, så lenge jeg tror på han! Jeg vil aldri la meg påvirke av han, men fakta er faen meg fakta!

Jakke fra ellos som er helt nydelig! Annonsert innlegg


https://c.mtpc.se/tags/link/2096434 / Ellos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg