Hva er vel helg uten alkoholen? JO det skal jeg fortelle dere!

Det er en helt vanlig fredagskveld i stua og det dufter rent i heile leiligheten, min kjære står og vasker opp og lasagnen står i ovnen, det er fredagsstemning i heimen og det er i slike øyeblikk jeg innser hvor heldig jeg faktisk er! 

Helgene før handlet om mulig og bli enda fullere en i ukene , drikke enda fortere  og være ute og drite meg fullstendig ut. Jeg var ingen snill alkis. 

Helgene nå handler om å hente seg innigjen etter uka som har gått og nyte tiden sammen med ett av mine favorittmennesker, helgene handler om å gjøre alle disse koselige tingene man ikke ellers får tid til i uka, spise ekstra god mat og se ekstra koselige programmer på tven. Helgene handler om at man har ekstra god tid på seg og kan sove lenger for dem som klarer det. Helg er tid for rekreasjon.

Helgene som rusfri er langt mer givende en de noensinne har vært og jeg setter pris på hver og enkelt av dem, helgene for meg er en ekstra påminnelse på hvor langt jeg har komt i prosessen og hvilket fantastisk liv jeg har skapt meg, helgene er virkelig noe jeg nyter og setter ekstra pris på. Jeg håper også dere har gode følelser når helgen setter inn og at dere gjør noe spesielt som bare hører helgen til. 

 

Har dere lyst og følge med videre?

Her er gruppa dere ikke vil gå glipp av!

Om dere liker denne bloggen og har lyst og følge med videre så har jeg laget en gruppe til bloggen på facebook!  meld dere inn via linken her og vær med meg videre i denne rusfrie tilværelsen!  ❤️ gleder meg til og se dere! https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg