HERREGUUUD! For en respons og spons! Folkens se her!

Annonseinnlegg

Jeg har brukt kvelden til å kjøre rundt til dem snille menneskene rundt her som har sponset oss og ble virkelig imponert, rørt og stolt da jeg hentet varene vi har fått sponset av Bakeriet på Bryggja, og jeg anbefaler dette Bakeriet på Bryggja med det varmaste hjartet jeg har! Da vi ankom duftet det av hærlig bakevarer, og mannen i kassa va klar med ei HEIL kasse med nydelige boller til rusetterverngruppa våres! Jeg tenker vi tar en tur dit en gang, og bruker litt av våres penger på dette bakeriet! Ha en skikkelig lunsj og kose oss masse! TUSEN HJERTELIG TAKK!

Turen videre gikk til kiwi der vi fikk en hel pose med sunn og god frukt i Kiwistil! Vi fikk også en 6 pk med kaffe! Og det trenger vi alltid når vi skal tyte sammen i godt lag! Den gjengen trår alltid til når det kommer til gavmildhet og å støtte lokale ting som vi finner på! Fantastisk arbeidsplass, med fantastiske mennesker <3 TUSEN TAKK!

Rema 1000 sponset oss med en nydelig fruktkasse og en kvikklunsj på toppen av det hele! Jeg gleder meg virkelig til å se reaksjonen på de som er så tøffe å møte opp på gruppa i morgen kl 18-20! Det er i Røde Kors huset, og jeg blir der ifra 17.30, så dem som vil komme litt tidlig å føle seg frem må bare komme 🙂 jeg er klar og virkelig giret for å lage stemningen til dere. Jeg er så stolt over dere! Og digger tilliten dere gir meg ved å la meg lede denne gruppen for dere, jeg er ingen sjef, men brenner litt hardt og er ekstra engasjert akkurat nå 😉

Eysteinn er klar! Han gleder seg masse til å komme til vakre Måløy, og det er kjekt att han ønsker å være i ryggen min, siden jeg ikke har noe kompetanse til dette, og har ingen erfaring som leder, så blyg og stille som jeg har vært hele livet. Dette blir også en prøvelse for lille meg skal jeg love dere, jeg er vant med å holde meg i skyggen, være stille om jeg ikke har noe viktig å si, og den sosiale angsten har vært sentral hele livet. Først nå som 32åring så ser jeg lyset der fremme, jeg har funnet min motivasjon for rusfrihet, og jeg ønsker å dele min historie, og min kamp og hjertesorg med dere, fordi jeg stoler på dere, jeg vet det jeg sier blir i gruppen våres, og den kan bli så sterk som vi vil.
Vi sitter på erfaring som kan lære opp samfunnet å møte våres behov og ønsker på en bedre måte, vi kan skape ett nytt bilde av rusmisbruk nå, vi har tjangsen, og jeg har hoppet for dere, fordi jeg tror så hardt på dere. Jeg ønsker å møte dere uten å dømme, med den høyeste respekten jeg kan ha for dere, og dere skal vite att dere kan kontakte meg når som helst, jeg vil alltid lytte og aldri gi råd du ikke ønsker. Jeg lover å alltid skille mellom blogg å gruppa! Jeg lover å kjempe mot systemet til vi blir hørt, og får det vi fortjener av aktivitet, rutiner, trening, musikkmuligheter, turer til Oslo , Skeid på hotell, turer i skogen, klesutleveringer, matutleveringer og sponsinger, så jeg kan gi dere små hjelpemidler som hjelper i lengden. For dere trenger ikke puter under armene, bare motivasjonen til å fortsette kampen deres, litt rådgiving og hjelp og støtte. Dere er sterke nok selv 😉 og nå kan vi dele, lære av hverandre, og denne gangen skal denne gruppen opp og gå!
Dem har prøvd ett par ganger før, og det har ikke gått, men nå er vi over 10 tallet på medlemmer som kommer, og bare morgendagen viser hvor mange vi blir!
Jeg gleder meg til å stelle istand til dere i morgen, det er med min største glede og jeg har ventet på denne dagen i flere uker nå! Det er dette jeg har jobbet for, nå får jeg karamellen min i morgen når jeg ser dere… jeg gjør dette for meg selv og dere, og det er såååååå verdt det! Får sikkert ikke sove skikkelig i morra, så det er godt vi har massevis av kaffi!

c4 fra gymgrossisten! Anbefales!







0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg