Hele lappen holdt på å gå til H….

Reklame | Ellos.no

I kveld fikk jeg nesten se livet passere i revy her i stua, og ja jeg vet jeg er dramatisk, men i 10minutter trodde jeg faktisk at jeg ikke får kjøre opp i morgen. Kjørelærer ringte og sa at noe kansje manglet på opplæringen min, og vi hadde problemer med teknisk feil på vegvesenet sin side på nettet.

Febrilsk satt jeg her med hjertet i halsen og lette på disse hersens sidene, og fant ikke ut en eneste ting. Heldigvis ringte kjørelærer meg og sa att det eneste som mangler er mørkekjøringen, og den kan jeg ta senere. 

I hodet mitt tenkte jeg bare katastrofe og at lappen bare hang i løse luften, laaaaangt ifra meg. Jeg som har forberedt meg på fullt fokus og at alt var fikset på forhånd, ja tilogmed betalingen! Det hadde vært TYYYYPISK min flax at noe skulle skjære seg kvelden før oppkjøringen, for det skjer alltid noe uforberedt når jeg skal til med noe stort.

I morgen starter dagen halv 10 og jeg skal kjøre i mange timer før selve oppkjøringen. Jeg regner med å føle meg som ett tomt skall etterpå, ved begge utfall, for nå har jeg lagt nervene mine i is, og utsetter alle følelser til etterpå. Jeg var nær ett sammenbrudd da jeg fikk telefonen som satte hele lappen i fare, men klarte å ro meg inn igjen og få kontroll på følelsene mine. Jeg håper bare at jeg holder dem under kontroll også i morgen, og venter til etterpå med å skjelve som ett aspelauv. 

Jeg håper jeg får sove godt i natt, og at jeg klarer å sette tankene på vent, så satser jeg absolutt alt på å lykkes i morgen! Vi har hatt en usedvanlig rolig dag her i heimen, og det er som om det ligger noe i luften, og spenningen er til å ta og føle på.

 

Klær fra Ellos som jeg anbefaler dere! 

JUNAROSE by VERO MODA//La Redoute//Gina Tricot//Gina Tricot//Soaked in Luxury

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg