He loves me Yeah Yeah Yeah! Ekte kjærligheit!

Annonsert innlegg

I gårkveld når jeg la meg skikkelig sliten i hodet og kropp i verdens beste seng fikk jeg en akutt følelse inni meg og jeg ble liggende i 10min med ett smil rundt munnen og med verdens beste kribling i magen. Tankene raste igjennom hodet mitt, men jeg bare ble liggende å nyte den lykkefølelsen inni hjertet. For jeg har aldri hatt den følelsen noengang, utenom når jeg har vært skikkelig nyforelsket, ja da mener jeg sånn de første 2 mnd i forholdene mine. Jeg og Sebastian har vært sammen i 10mnd nå! Og når vi skulle legge oss i går la han seg godt inntil meg, med armen rundt meg, og ga meg den beste følelsen som fikk meg til å ligge våken i 10min og reflektere over hvor sinnsykt heldig jeg er, ja jeg skrev jo att jeg ble liggende med verdens største smil rundt munnen i bolleansiktet mitt. Etter 10mnd sammen natt og dag døgnet rundt, foruten nå når han jobber så får han meg til å føle det slik flere ganger for dagen. Det går liksom ikke over med han denne gangen, jeg blir ikke lei av forholdet våres, jeg respekterer han høyt og det er nok det første forholdet jeg har respekten for partneren min, han har holdninger og han har mål som står i stil med mine egne, og vi jobber mot dem sammen. Vi trigger ikke hverandre, uten å si ynskyld, vi sier ikke noe dumt til hverandre uten å beklage så fort det går over. Selvsagt kan man irritere hverandre når man går oppå hverandre, og iallefall nå når jeg er gira hele døgnet. Men vi respekterer hverandres grenser og sier ifra om noe plager oss. Det er så deilig å ha det slik! Jeg er så skadet av andre forhold att fortsatt tviler jeg på meg selv, og ikke han. Han kan si han elsker meg på morran, og på kvelden kan jeg være redd for å bli forlatt, eller om han har nok med sitt og blir litt stillere enn vanlig så kan jeg tenke att jeg har gjort noe galt, og att han vurderer skilsmisse på forskudd. Det er min egen kamp, og har ingenting med hvordan han behandler meg eller hva han sier. Jeg er bare skadet av veldig mange dårlige forhold, der jeg har blitt på tross vold, psykisk mishandling, økonomisk utbrenning og rus. Jeg må lære meg att det er OK å ha det godt. Han er den første jeg er sammen med som har ett liv, er snill og vil meg det beste.
Jeg har alltid gått for badboys, som har vært det også, men denne gangen har jeg funnet en som ser ut som en badboy, men har ett hjerte så stort som jeg aldri har opplevd.
Jeg er så glad for att etter 10mnd, så kjenner jeg fortsatt det samme som da jeg merket att følelsene mine for han kom, på veldig brå måte. Helt uten att jeg mente det eller tenkte tanken. Jeg klarte ikke å kontrollere det, jeg trodde ikke han var intressert på en flekk av meg. Det var faktisk bestevenninna mi som tok tak i meg den gangen og ba meg skjerpe meg skikkelig! Hun sa att han var intressert for det kunne alle se på lang vei. Jeg gråt av hjertesorg, frustrasjon og panikk den gangen. Det høres utrolig dramatisk ut, men jeg var livredd! Jeg hadde vært singel i 2år, og kom utav ett veldig giftig forhold. Jeg kjente på noen følelser for bestevennen til min ex, som jeg ikke var forberedt på, men som jeg ikke klarte å kontrollere. Jeg var veldig ærlig om mine følelser, også når det kom til min ex. Jeg fortalte att jeg selv ikke klarte å henge med dem, og være med dem sammen lenger fordi jeg kjente på noen følelser og ville stoppe dem. Det ble for mye for meg rett og slett. Og det er første gang dette har skjedd meg.
Men jeg klarte ikke å legge det ifra meg, vi flørtet på fest ved å holde hverandre i hendene, men han respekterte meg nok til å dra det lenge ut. Hadde han vært en av de andre hadde vi gått rett hjem til meg, hatt oss, også hadde jeg våknet aleine som ett one night stand again.
Vi ble sammen, begynte å være ilag hele døgnet og fant kjærligheten i midten av Mai, rett etter att jeg hadde vært hos barna mine og konfirmasjon til min datter. Nå er det 10mnd siden vi ble sammen, og vi er mer lykkelige enn noengang.
Forhold trenger respekt, troskap, ekte vennskap, att man vil hverandre det beste her i verden, og att man har det dritmorro sammen og finner på ting som bygger hverandre opp! Det trenger stabilitet, trygghet og masse kjærlighet <3 jeg har ett sunt forhold nå, for første gang, og det drypper på alle andre områder i livet mitt. Jeg stoler 100% på denne mannen på tross mine egne usikkerheter og dumheter. For første gang blir jeg behandlet slik som jeg fortjener, og det er min plikt og lyst att dette går begge veier.
Jeg elsker deg Sebastian og gleder meg til å bli kona di <3

Gymgrossisten og treningspulveret c4! Anbefales!











0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg